Στέφανος Κασσελάκης: Αυτές είναι οι αγαπημένες του Ελληνίδες τραγουδίστριες – Αντιδράσεις από την εμφάνισή του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε προτίμηση στην Ελένη Φουρέιρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτές είναι οι αγαπημένες του Ελληνίδες τραγουδίστριες – Αντιδράσεις από την εμφάνισή του

Μία διαφορετική εμφάνιση έκανε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε την πρόκληση του Fipster να τοποθετήσει ανά σειρά προτίμησης δέκα Ελληνίδες τραγουδίστριες, μεταξύ αυτών η Ελένη Φουρέιρα, η Μαρίνα Σάττι, η Πάολα και η Κατερίνα Στικούδη.

Όταν ο Fipster ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη αν όντως τις γνωρίζει ή αν τις τοποθετεί στην τύχη, εκείνος απάντησε αινιγματικά, πάντως για ορισμένες εξ αυτών εμφανίστηκε αρκετά... σίγουρος. Με πρώτη όλων την Ελένη Φουρέιρα, την οποία κατέταξε στην κορυφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Πέτρινο απέξω και ολόλευκο μέσα - Το εξοχικό του στις Σπέτσες με το τεράστιο τζάκι

Σε αρκετά υψηλή θέση τοποθέτησε και τη Μαρίνα Σάττι, στην 3η θέση. Ακολούθησαν η Αναστασία στην 4η, η Κατερίνα Στικούδη στην 5η, η Πάολα στην 6η και η Κατερίνα Λιόλιου στην 8η. Το challenge... χάλασε πάνω στην Καλομοίρα κι έτσι οι υπόλοιπες θέσεις έμειναν κενές.

Η αντίδραση από τον Άρη Καβατζίκη στην εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη

Τη συγκεκριμένη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Fipster σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Είχα πει στην αρχή σήμερα να μη μιλήσω για τον κύριο Κασσελάκη, γιατί καταντάει μονότονο. Αλήθεια, είναι τώρα αυτό εικόνα για πολιτικό αρχηγό; Δηλαδή, αλήθεια τώρα, ας καθίσουμε να αναλογιστούμε το φαινόμενο Κασσελάκη στην Ελλάδα. Κάπου άκουσα τον κύριο Λαζόπουλο να λέει ότι είναι η θεία από το Σικάγο. Καλά, δεν θα το φτάσω εκεί. Τι είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα;», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.