Ελένη Μενεγάκη: Σε μεγάλα κέφια στην εκπομπή της – Ο χορός με τον Γιώργο Τσούλη και τα «μπράβο» στον Παναθηναϊκό!

Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για την παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Σε μεγάλα κέφια στην εκπομπή της – Ο χορός με τον Γιώργο Τσούλη και τα «μπράβο» στον Παναθηναϊκό!

«Λάμπει» από τη χαρά της η Ελένη Μενεγάκη, όπως λέει το ομώνυμο τραγούδι της Άννας Βίσση, με το οποίο ξεκίνησε τη σημερινή (27/5) εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μπήκε σε μεγάλα κέφια στο στούντιο και χόρεψε μαζί με τον σεφ της, Γιώργο Τσούλη, πριν δώσει «συγχαρητήρια» στον Παναθηναϊκό, που στέφθηκε για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στο Final Four της Euroleague, παρότι η ισπανική ομάδα ήταν κάτοχος του τίτλου και μπήκε φορτσάτη, παίρνοντας 14 πόντους προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο ξέφρενος χορός της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που πραγματικά γιορτάζουν σήμερα, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που έφερε μία τεράστια νίκη σε όλους. Σε τέτοιες νίκες δεν γιορτάζει μόνο η ομάδα, αλλά όλοι οι φίλαθλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό».

Δείτε το χορό της Ελένης Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της:

Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα ότι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε μεγάλες χαρές, καθώς είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. «Πάντα τέτοιες χαρές, να 'χουμε λόγους να χαιρόμαστε και να γελάμε, τίποτα άλλο», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.