Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στον Ηλία Ψινάκη: «Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και είναι ο κύριος της κυρίας…»

«Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στον Ηλία Ψινάκη: «Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και είναι ο κύριος της κυρίας…»

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, όπου αναφέρθηκε στη στιχομυθία που είχε ο Ίαν Στρατής με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US. Θυμίζουμε ότι ο μάνατζερ και κριτής στο show του Alpha τού είχε πει: «Εγώ δεν σας είχα δει ποτέ live, μόνο από το internet. Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινε τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι».

«Το έβλεπα στο Web TV που έχει μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Δεν ανοίγω οθόνες και μόλις κοιμηθεί η μικρή, οριακά κι εγώ κοιμάμαι. Ξεκινάει η πρώτη φράση του κ. Ψινάκη που λέει “δεν σε συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σου” και χτυπάει το τηλέφωνό μου από τον Ίαν. Μου λέει “το είδες;” και λέω “το βλέπω αυτή τη στιγμή"», απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη αρχικά.

Δείτε επίσης: J2US 27/4: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, δεν πήγαινα τη γυναίκα σας!» - Άφωνος ο Ίαν Στρατής με το ''καρφί'' του Ψινάκη για τη Συνατσάκη

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ηλία Ψινάκη

«Αρχικά, το θεωρώ άδικο για τον Ίαν. Τον βλέπω, τον θαυμάζω και χαίρομαι που υπάρχει αυτό το show και μπορούν κι άλλοι άνθρωποι να δουν πόσο ταλέντο έχει. Το θεώρησα εντελώς λάθος στιγμή και λάθος χώρο. Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και είναι ο κύριος της κυρίας… Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα σαν προέκταση του άνδρα της, έτσι δεν μου αρέσει να μιλάνε και για έναν άνδρα σαν προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν!», δήλωσε εν συνεχεία η Μαίρη Συνατσάκη στο πρωινό της ΕΡΤ.