Γιώργος Αμούτζας: Για bunjee jumping με την Τάνια Μπρεάζου - Η επική στιγμή που την πείθει να πηδήξει από τη γέφυρα (Βίντεο)

«Υπερήφανος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωριμία του Γιώργου Αμούτζα και της Τάνιας Μπρεάζου ξεκίνησε αρχικά πριν από λίγους μήνες μέσα από τη συμμετοχή τους στο Just the 2 of us με τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να αποτελούν αρχικά ζευγάρι στα πλαίσια του διαγωνισμού

Στη συνέχεια όμως, φάνηκε πως οι δύο είχαν πολύ καλή χημεία με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά και έτσι πλέον ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου είναι μαζί και στη ζωή (δείτε εδώ πως επιβεβαιώθηκε η σχέση τους).

Την Κυριακή 26/5, ο Αμούτζας και η Μπρεάζου μετά από ένα ακόμη επιτυχημένο live Σαββάτου στο Just, άδραξαν την ημέρα και βρέθηκαν μαζί στον Ισθμό της Κορίνθου για να κάνουν bunjee jumping. Μέσα μάλιστα από βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο instagram τον βλέπουμε να παρακινεί την τραγουδίστρια να πηδήξει στο κενό με την ίδια αρχικά να διστάζει.

Μπορεί λοιπόν η Τάνια Μπρεάζου στην αρχή να φοβήθηκε το ύψος, ωστόσο βρήκε το θάρρος και πήδηξε από τη γέφυρα, φορώντας βέβαια τον ειδικό εξοπλισμό, που την κρατούσε ασφαλή. Από τη μεριά του ο Αμούτζας την καμάρωνε ενώ παράλληλα την τραβούσε βίντεο, γράφοντας στη συνέχεια στο instagram πόσο υπερήφανος είναι για εκείνη.

Το βίντεο του Γιώργου Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου να κάνει bunjee jumping

«Να μοιράζεσαι τη ζωή σου με ανθρώπους που έχουν τη ίδια τρέλα με εσένα», έγραψε ο Γιώργος Αμούτζας.


Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, Μπρεάζου και Αμούτζας βρέθηκαν στη Ρουμανία, τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, ωστόσο δεν κατάφεραν να δουν όλα όσα θα ήθελαν και έτσι για τις άγιες αυτές μέρες αποφάσισαν να ταξιδέψουν ξανά εκεί.

Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφθηκαν, απολαμβάνοντας τον χρόνο τους μαζί, αποκτώντας νέες εμπειρίες, γεμίζοντας αναμνήσεις, μαζί με μερικές στιγμές ξεκούρασης από την πιεστική καθημερινότητά τους.