Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω αρρωστήσει, έχω φρίξει...» - ''Γροθιά'' στο στομάχι η μακροσκελής ανάρτησή της στο instagram

«Λυπάμαι που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε την Πέμπτη 30/5 μια ανάρτηση γροθιά στο ''στομάχι'' στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την ίδια να εκφράζει για μια ακόμα φορά την αγανάκτηση και την απελπισία της.

Ο λόγος είναι ο πόλεμος στη Γάζα και όλες οι φρικτές εικόνες και ειδήσεις που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας από τα νεκρά παιδιά - ανθρώπους και τις ανείπωτες καταστροφές (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες η Κούρκουλου με τον γιο της).

Μέσα από τη νέα της ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου αξίζει να σημειωθεί, πως απευθύνεται ανοιχτά στην ελληνική κυβέρνηση και στην προσέγγιση της αναφορικά με τον πόλεμο στη Γάζα, καθώς το κράτος δίνει αλλού την προσοχή του.

Η οργισμένη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον πόλεμο στη Γάζα

«Έχω αρρωστήσει. Έχω φρίξει με αυτά τις εικόνες που βλέπω και έχω αηδιάσει με την πολιτική ηγεσία της Αμερικής που ισχυρίζεται ότι δεν έχει ξεπεραστεί προς το παρόν η «κόκκινη γραμμή» του κυρίου Biden.
Έχω αηδιάσει βέβαια και με την δική μας πολιτική ηγεσία που ασχολείται ακόμα με το να τρέχει σε εγκαίνια και να κόβει κορδέλες όταν δίπλα μας καίγονται κυριολεκτικά μωρά. Λυπάμαι που για ακόμα μια φορά μένουμε αμέτοχοι.

Λυπάμαι που εμείς που κάποτε θεωρούμασταν γενναίοι έχουμε καταντήσει δειλοί - οι πρόγονοί μας θα ντρέπονται για τα χάλια μας! Λυπάμαι για αυτούς που ακόμα ρωτάνε εάν ξεχνάω τι έγινε στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν τι γινόταν κάθε μέρα πριν και τι συνεχίζει να συμβαίνει καθημερινά 7 μήνες μετά.
Κάθε ζωή που χάνεται είναι πολύτιμη, όμως αυτή την στιγμή προέχουν τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά και οι αθώοι πολίτες της Γάζας - τα θύματα αυτής της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Όλα τα μάτια στην Γάζα λοιπόν, αν και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα δεν θα υπάρχει τίποτα πια για να κοιτάζουμε. Θα κοιτάμε στο κενό με παγωμένα βλέμματα και καρδιές που έχουν στιγματιστεί για πάντα από την αδίστακτη σφαγή στην οποία έχουμε γίνει μάρτυρες.
Και τώρα σιωπή», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.