Βασίλης Καρράς: Άνοιξε η διαθήκη του 5 μήνες μετά το θάνατο του - Ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια η περιουσία του

Τι περιλαμβάνει μέσα και ποιοι οι κληρονόμοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά 5 μήνες μετά το θάνατο του έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του είναι φυσικά η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, Θάνος Βάγιος αποκάλυψε στο πλατό τι περιλαμβάνουν τα περιουσιακά στοιχεία του αείμνηστου καλλιτέχνη που κρυφά από τα media βοηθούσε οικονομικά όσους είχαν ανάγκη.

Τι λέει η διαθήκη του Βασίλη Καρρά

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή η περιουσία του Βασίλη Καρρά ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ όσον αφορά το κομμάτι των ακινήτων τα οποία είναι:

  • Μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
  • Το "χωριό της Ειρήνης"
  • Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
  • Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
  • Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα

Μέσα στην διαθήκη περιλαμβάνονται τραπεζικές καταθέσεις αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό απόσπασμα από την βιογραφία του - «Στις 8 Αυγούστου στα κρυφά, εκεί που βήχω, βλέπω μια μεγάλη αιμόπτυση...»

Το 2017, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, εξ αιτίας μιας sold out συναυλίας που πραγματοποίησε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο τραγουδιστής κατάφερε να μαζέψει στο Στάδιο ARENA 17.000 άτομα, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επιπλέον 5.000 άτομα δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. Όντας λοιπόν ο πρώτος Ευρωπαίος που κατάφερε να γεμίσει το συγκεκριμένο στάδιο στη Βουλγαρία, πήρε μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, κατορθώνοντας κάτι που κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είχε κάνει μέχρι τότε.[6]

Ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών, παραμονή Χριστουγέννων 2023, αφότου υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όντας προσβεβλημένος από COVID-19 και αντιμετωπίζοντας καρκίνο του πνεύμονα. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης στις 26 Δεκεμβρίου. Κηδεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία στην γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Στην κηδεία λαοθάλασσα κόσμου τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία και οι εικόνες από το "αντίο" ραγίζουν καρδιές.