Νέο σπίτι για την Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι το εσωτερικό του και αυτό το σχέδιο ανακαίνισης για την influencer

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Αέρας ανανέωσης για την Ιωάννα Τούνη, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη. Η influencer ξεκινάει τώρα το επόμενο βήμα, καθώς ανακαινίζει πλήρως τους χώρους της σε μοντέρνο στυλ με lux αισθητική με τη βοήθεια φίλων της και διακοσμητών.

«Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» είχε πει η Ιωάννα Τούνη τον περασμένο Μάρτη για τα σπίτια που αγόρασε.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Έκανε 2.490 και την πήρα 1.739, το λες και οικονομία!» - Σάλος στο Tik Tok με το νέο της βίντεο

Εικόνες από την ανακαίνιση του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη

Πριν από λίγη ώρα η καλλονή επιχειρηματίας μοιράστηκε ορισμένες νέες εικόνες από το ένα σπίτι που αγόρασε. Μεταξύ άλλων μας έδειξε το «πριν», που είναι η σημερινή εικόνα του, ενώ μας έδωσε μια μικρή γεύση απ' το πώς θα είναι μετά.

«Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά τα 3D, τα ελέγχουμε για να ξεκινήσουμε, λέω γρήγορα-γρήγορα, να φτιάξουμε τα σπίτια τα ονειρεμένα. Πεθαίνω, τρελαίνομαι με αυτά. Το να φτιάχνω σπίτια με τον Στέφανο είναι από τα αγαπημένα μου, το έχουμε κάνει πολλές φορές και ελπίζω να το κάνουμε πολλές ακόμη, γιατί όχι;» είπε στο πρόσφατο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Οι αγορές της ξεσηκώνουν αντιδράσεις

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε ξεσηκώσει επίσης αντιδράσεις για τις πολυτελείς αγορές που έκανε στην Αμερική.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. Ο σχολιασμός της, δε, στο βίντεο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προκλητικός αφού αναφέροντας πως για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων έδωσε 1.739 δολάρια δήλωσε «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».