Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Λέγαμε τα πάντα για τα προσωπικά μας, με λεπτομέρειες!»

Πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay's Time» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου η Ανδρομάχη. Η τραγουδίστρια και μέλλουσα μανούλα, μίλησε για την ευτυχισμένη περίοδο που βιώνει, αλλά και τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη. Όπως αποκάλυψε, στην αρχή ήταν φίλοι, αλλά σταδιακά έγιναν ζευγάρι και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί -ένα υγιέστατο αγόρι.

«Τον Γιώργο δεν τον έβλεπα καθόλου σαν άντρα γιατί ήταν φίλος μου. Δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά λέγαμε τα πάντα από προσωπικά. Τα πάντα με λεπτομέρειες. Απορώ πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Φιλικά είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρσι, περίπου τον Μάρτιο-Απρίλιο. Εγώ ήμουν ακόμη στο friendzone. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του», ανέφερε αρχικά η Ανδρομάχη.

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη Δημητροπούλου & Γιώργος Λιβάνης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

«Δεν μου έκανε εξομολόγηση, απλά άρχιζε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ. Είναι απίστευτο! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν υπήρχε πριν σπίθα. Γιατί δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι. Σεβόμασταν τις σχέσεις μας. Ήμασταν συνεχώς σε σχέσεις και οι δύο. Ίσως αυτό είναι που δεν μας άφηνε», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Ανδρομάχη μιλώντας για τον Γιώργο Λιβάνη.

Ο τρόπος που έμαθε η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ότι περιμένουν παιδί

Η Ανδρομάχη αναφέρθηκε εν συνεχεία στον τρόπο που έμαθε πως είναι έγκυος. «Μάθαμε μαζί πως είμαι έγκυος. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια, το νιώθαμε. Ήμασταν σε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα μας στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου, ήμουν κουρασμένη, καθόμουν στο αμάξι γιατί είχα μία καθυστέρηση φυσιολογική. Όταν το μάθαμε, τρελαθήκαμε. Ο Γιώργος με τα μωρά έχει τρέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά

«Είναι αγοράκι, εγώ το ήξερα, γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μην μου το πει και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι". Για τον Γιώργο ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε», κατέληξε η Ανδρομάχη για τη σχέση τους, τονίζοντας ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Λιβάνη βρήκε τον καλύτερο σύντροφο και μελλοντικό πατέρα του γιου της.