Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Τα μηνύματα που έλαβε στο κινητό της από τον πρώην σύζυγό της - Ο λόγος επικοινωνίας τους

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μπορεί να έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια χωριστούς δρόμους σε ότι αφορά την κοινή τους πορεία, ωστόσο το μεγάλωμα των δύο αγοριών που απέκτησαν μαζί θα τους ενώνει για πάντα.

Έτσι λοιπόν, η επικοινωνία Λιάγκα και Σκορδά εξακολουθεί να υπάρχει και μάλιστα την Πέμπτη 30/5 η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του Fay's Time την πολύ πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον πρώην σύζυγό της.

Με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα την Τετάρτη 29/5 για το Conference League είδαμε πλήθος γνωστών προσώπων στην Opap Arena. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας με τα δύο παιδιά του (δείτε εδώ φωτογραφίες τους). Έτσι λοιπόν, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως εκείνη είδε τον αγώνα από το σπίτι της και παράλληλα λάμβανε μηνύματα από τον Λιάγκα με τους πανηγυρισμούς των γιων τους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Η εξομολόγηση μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγα 10 λεπτά αγκαλιά με τα παιδιά μου»

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το μήνυμα που έλαβε από τον Γιώργο Λιάγκα

«Κοκκίνισε ο Πειραιάς, κοκκίνισε ολόκληρη η Ελλάδα, όλοι κοκκινίσαμε. Εγώ γέλασα τόσο πολύ, γιατί μου ήρθε μία φωτογραφία από το γήπεδο, μου έστειλε ο Γιώργος, που ο μικρός μου είχε το κασκόλ και το είχε βάλει στο μέτωπο, το οποίο είναι προχωρημένο στάδιο. Τρελάθηκα... Και εμείς που το είδαμε από το σπίτι ήταν κάτι πολύ ωραίο», είπε η Φαίη Σκορδά.