Διπλή χαρά διανύει ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο μπασκετμπολίστας όχι μόνο κατέκτησε το Euroleague 2024 με τον Παναθηναϊκό (δείτε τα δάκρυα του ίδιου και του αδερφού του), αλλά σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του με την σύντροφό του, Ντέμη Φιλιππάκου.
Πατέρας για πρώτη φορά ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life η αγαπημένη του Ντέμη, που είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδάκι του. Όπως επίσης, αναφέρει το δημοσίευμα οι δυο τους βρίσκονται και σε τροχιά γάμου.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η εξομολόγηση του
«Πάντα ο αθλητισμός ήταν στη ζωή μας από όταν ήμασταν πολύ μικροί, επειδή ήταν και οι γονείς μας αθλητές. Ο μπαμπάς μας ποδοσφαιριστής και η μαμά μας έκανε στίβο πιο μικρή. Αλλά, ναι, μας βοήθησε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να νιώθουμε παιδιά, να έχουμε φίλους και στο σχολείο και εκτός σχολείου», είχε πει στο περιοδικό Down Town.
«Ήταν χρόνια δύσκολα για εμάς, αλλά δεν τις θυμάμαι ως κακές στιγμές. Έχω στο μυαλό μου αναμνήσεις δύσκολες, αλλά ήμουν με την οικογένειά μου. Σίγουρα, δεν ήταν εύκολο αυτό που περάσαμε ως οικογένεια, η οικονομική κατάσταση που βρισκόμασταν, το ότι έπρεπε να αλλάζουμε σπίτι συνέχεια, το ότι δεν είχαμε ρεύμα μερικές φορές ή φαγητό. Σίγουρα αυτό ήταν δύσκολο, αλλά ως στιγμές ήταν όμορφες γιατί ήμασταν πολύ ενωμένοι, δεμένοι και αυτή η κατάσταση μας έφερνε ακόμα πιο κοντά».
«Η μεγαλύτερη δυσκολία νομίζω ήταν όταν βγαίναμε να πουλήσουμε πράγματα, ήταν πολύ ασταθές. Δεν ξέρεις αν θα φέρεις πίσω στο σπίτι εισόδημα σίγουρα. Κάποια μέρα μπορεί να φέρεις πίσω κάποια χρήματα για να βοηθήσεις την οικογένεια και κάποια μέρα μπορεί να μη φέρεις τίποτα. Αυτό είναι δύσκολο, τις μέρες που δε φέρνεις τίποτα είσαι λίγο πεσμένος, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, συνεχίζεις και λες ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη»


">
">
">
">
">
">
">