Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στον Fipster σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «προσευχόταν στον Όσιο Δαυίδ (σ.σ. όπου έχει βαφτιστεί) να μην είναι γκέι», και έφερε προβληματισμό στην παρέα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να εκφράζει εντονότερα την διαφωνία της.
Ο Κώστας Τσουρός πήρε πρώτος τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Προσευχόταν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι λες και είναι ασθένεια. Συνήθως προστρέχουμε στους Αγίους για να μας βοηθήσουν σε θέματα υγείας μας και όχι για να δούμε αν είναι γκέι ή όχι».
Η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ζητούσε τη βοήθεια του Αγίου για να μην είναι γκέι; Τέτοιες απόψεις θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να ακούγονται… “να προσεύχομαι να μην είμαι γκέι;” Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα», απάντησε συμφωνώντας με τον παρουσιαστή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
«Δυστυχώς μπορεί να είναι ακόμη στίγμα, ειδικά σε κάποιες περιοχές στην επαρχία. Αν ο Στέφανος Κασσελάκης το έκανε με το σκεπτικό να βοηθήσει κάποια παιδιά, να το ακούσω, ότι “Δείτε με τώρα, βγήκα και το είπα και στους γονείς μου και το αποδέχτηκαν”. Αν το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους, επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς…», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, που βρισκόταν στην παρέα της εκπομπής σήμερα. «Μου χτυπάει άσχημα», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Κώστας Τσουρός.


">
">
">
">
">
">
">