Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο σημείωμα στη γυναίκα του, Χριστίνα Κεσογλίδου

Το μυαλό του ήταν σε εκείνη και στους αδύναμους, μέχρι το τέλος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, μίλησε στην κάμερα του Fay's Time και στη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη. Αναφερόμενος στη ζωή του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή, καθώς και για τη βιογραφία του που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από τη μάχη του με τον τζόγο και τον καρκίνο, καθώς και για τη σχέση με τη σύζυγό του, Χριστίνα Κεσογλίδου

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Μάλαμα, και μάλιστα πήρε υποτροφία για να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να συνεισφέρει την οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Κανούσης.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε έναν όρο, έλεγε “Μην μαθευτεί, θα σου κόψω τα πόδια”! Όταν δούλευε στον Διογένη, έμενε στο Καβούρι και έβλεπε απέναντι έναν άστεγο. Ένα βράδυ αφότου πληρώθηκε, έδωσε τον φάκελο με το νυχτοκάματο στον μάνατζέρ του και του είπε να το βάλει στην κουκούλα του άστεγου, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι. Φανταστείτε το σοκ του», πρόσθεσε επίσης για την φιλανθρωπική δράση του Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: Τρία σπίτια, δύο κτήματα με χώρους δεξιώσεων και αμπελώνες, αμάξια και τα τραγούδια του - Ολόκληρη η αμύθητη περιουσία του στο φως της δημοσιότητας

Η μάχη του Βασίλη Καρρά με τον τζόγο και τον καρκίνο

«Έπαιξε στα ζάρια ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μου είπε να το βάλουμε πρώτα απ' όλα. Ήθελε ο κόσμος να μάθει τα δικά του ελαττώματα, μου έλεγε: “Ο εθισμός στον τζόγο είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ πήγα να καταστραφώ, γιατί να καταστραφούν κι άλλοι;”», ανέφερε εν συνεχεία ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά.

«Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο, για να μάθει ο κόσμος τι του συμβαίνει. Πόναγε πάρα πολύ όταν ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά, ούτε τα παυσίπονα έκαναν τίποτα, παρόλα αυτά δεν έχανε το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο», τόνισε για τις στιγμές της νοσηλείας του.

Το σημείωμα στη σύζυγό του

«Ήταν δύσκολη στιγμή όταν διάβασα το βιβλίο στη σύζυγό του. Τον έβλεπα χαρούμενο μέσα στον πόνο του, σαν να ζούσε πάλι τα παιδικά του χρόνια. Η Χριστίνα ηρεμούσε τον Βασίλη στις πιο οριακές στιγμές. Από τις αρχές του καλοκαιριού του 2023 επιδεινώθηκε η κατάστασή του», συνέχισε ο βιογράφος του Καρρά.

«Με φώναξε στις 18 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν “φύγει”. Μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν “θα το βάλεις στην βιογραφία όταν θα έχει φύγει”. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ' αγαπώ”. Ακόμα και την τελευταία στιγμή το μυαλό του ήταν να βοηθάει τους ανθρώπους, αυτό είναι το μεγαλείο του Βασίλη Καρρά», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ.