Άντζελα Δημητρίου: Νέα διάσπαση στο στενό περιβάλλον της - Λίγο μετά τη συμφιλίωση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Τι συνέβη με συνεργάτη της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 7/6 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Πρωινό Σουσού'' έγινε γνωστό, πως η Άντζελα Δημητρίου βιώνει τις τελευταίες ημέρες μια νέα ρήξη στο πολύ στενό επαγγελματικό περιβάλλον της.

Πιο αναλυτικά, η επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Άντζελα Δημητρίου, Βάσω Καπώνη πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με την καλλιτέχνιδα μετά από σχεδόν δέκα χρόνια κοινής πορείας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωστή manager έχει μεγάλη εκτίμηση στην Δημητρίου και μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια λέγεται ότι η Βάσω Καπώνη έχει σταθεί στην τραγουδίστρια σε σοβαρά ζητήματα, που έχει αντιμετωπίσει ανεξάρτητα από το επάγγελμα.

Η νέα διάσπαση της Άντζελας Δημητρίου με στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της

Τέλος, αναφέρεται πως το τέλος της συνεργασίας αυτής συνέπεσε χρονικά με τη συμφιλίωση της Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη χωρίς ωστόσο να συνδέονται αυτά τα δύο περιστατικά (δείτε εδώ το σχόλιο της Κιουρτσάκη σε ανάρτηση της Δημητρίου).

Πριν από λίγες ημέρες έγινε επίσης γνωστό, πως η Άντζελα Δημητρίου στρέφεται νομικά κατά του κουμπάρου της του κουμπάρου της Όλγας Κιουρτσάκη. Η δικηγόρος της τραγουδίστριας ανέφερε στο Πρωινό Σουσου: «Οι σχέσεις της με το παιδί τη έχουν αποκατασταθεί. Πλέον έχει επικοινωνία με την κόρη της και το παιδί της. Από εκεί και πέρα η κα Δημητρίου μολονότι ε μέρους του αντιδίκου της ειπώθηκαν πολλά ανυπόστατα, αναληθή, προσβλητικότατα και ζημιογόνα , κινήθηκε νομικά μόνο για το κομμάτι που αφορά της δήθεν αμοιβής που έλαβε για να παραχωρήσει αυτή την πρώτη συνέντευξη», ανακοίνωσε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου.

Και ξεκαθάρισε πως: «Δεν είναι αγωγή. Η μήνυση επί της ουσίας για να τιμωρηθεί κάποιος για την ποινική απαξία των πράξεων του. Αγωγή σημαίνει ότι αξιώνω χρηματική ζημίωση. Εκ προκειμένου έχει υποβάλλει μια έγκλιση και θέλει να καταδειχθεί επί της ουσίας, να αχθεί η υπόθεση ενώπιων του αρμόδιου δικαστηρίου και να καταδικαστεί για τις πράξεις του», (δείτε εδώ το βίντεο).