Δανάη Μπάρκα: «Η εκπομπή της λέγεται "Όσα δε λέμε" ή "Όσα δεν πρέπει να λέμε";» - Το "καρφί" για την Άννα Δρούζα

Τα σχόλια μετά τα όσα ακούστηκαν με καλεσμένο της τον Σταμάτη Κραουνάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Η εκπομπή της λέγεται

Στην νέα εκπομπή του OPEN, Όσα (δε) λέμε, καλεσμένος της Άννας Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος με τα "πειράγματά" του την έκανε να αποκαλύψει τον χωρισμό της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια). Μία από τις ερωτήσεις που του έκανε εκείνη, ωστόσο, ήταν η εξής: «Πώς είναι η σχέση με το σώμα σου;».

Παρόλο που εκείνος απάντησε με άνεση (δείτε εδώ τι είπε), η ερώτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία σχολίασε το θέμα στον αέρα του MEGA και του Πάμε Δανάη, την Τρίτη 11/6, πετώντας "καρφιά" στην παρουσιάστρια.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για την εκπομπή της Άννας Δρούζα

«Η εκπομπή της κυρίας Δρούζα λέγεται "Όσα δε λέμε" ή "Όσα δεν πρέπει να λέμε"; Πλάκα κάνω...», ρώτησε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της έβαλαν τα γέλια, με τον Άρη Καβατζίκη να της λέει: «Έχουν οικειότητα προφανώς και γι’ αυτό τον ρώτησε και για το θέμα της εικόνας του. Τώρα, εσύ που τον ξέρεις και προσωπικά, άσχετα αν εσύ μπορεί να έχεις δισταγμούς και φραγμούς, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει και μπορεί να μιλήσει για όλα και δεν σταματάει πουθενά».

Η ίδια τότε, επισήμανε: «Το τι θέλεις και το ότι μπορείς να μιλήσεις για όλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μιλήσεις για όλα, κατ' εμέ. Και άλλοι άνθρωποι δείχνουμε αυτή την ανοιχτωσιά ότι "ρώτα με, δεν έχω πρόβλημα", αλλά βάζεις τα όριά σου, σε σχέση με το τι όντως μπορείς να πεις. Δηλαδή τώρα, με αυτό, δεν μετακινήθηκα κι εγώ κάπου, δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι σαν σκέψη που δεν την είχα».

«Ποιος θα τολμούσε να πει στην κυρία Δρούζα για τον κύριο Λάλα;», είπε έπειτα ο δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να καταλήγει: «Ακόμα κι αυτό, είναι πράγματα που βλέποντάς τα... Προφανώς και υπάρχει γνωριμία και παρελθόν, αλλά είναι πράγματα που λες "ωχ τώρα", μαγκώνεσαι».