Φαίη Σκορδά: «Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Ποιος φταίει;»

Ξέσπασε για την δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Ποιος φταίει;»

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε για το έγκλημα στην Ηλεία, όπου ένας 37χρονος δολοφόνησε με κατσαβίδι την ανιψιά του, ηλικίας 11 ετών, όταν πήγε να την βιάζει και εκείνη αρνήθηκε. Στην αρχή εκδόθηκε Amber Alert με τον άνδρα να συμπαραστέκεται στην οικογένεια της ξαδέρφης του, ωστόσο τελικά οι κάμερες τον ¨πρόδωσαν" με αποτέλεσμα να ομολογήσει το έγκλημα

Σήμερα Τρίτη 11/6 ο δράστης οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, ωστόσο, έξω από το κτίριο είδαμε πολύ σκληρές εικόνες με δεκάδες πολίτες να λιντζάρουν τον άνδρα και να προσπαθούν να τον βγάλουν από το περιπολικό - δείτε βίντεο.

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να μην παίξει στο συγκεκριμένο θέμα στον αέρα του Fays Time, ωστόσο, έκανε αναφορά, ξεσπώντας κατά των αρχών που άφησαν εξαρχής ελεύθερο τον 37χρονο, αφού στο παρελθόν είχε συλληφθεί για τον βιασμό 14χρονης.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την υπόθεση του 37χρονου;

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την είδηση με το 11χρονο κορίτσι που το σκότωσε ο θείος του. Είχε καταδικαστεί για βιασμό και τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ποιος φταίει; Πώς τον αφήνεις ελεύθερο; Δεν είναι ένας άνθρωπος που ίσως έκλεψε, δεν είναι οικονομικό. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο; Τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος, καλύτερος; Να αλλάξει πώς; Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Τι σκέφτεσαι;», είπε αρχικά φανερά ταραγμένη η Φαίη Σκορδά.

«Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε... Και δεν ξέρω και τι άλλο. Ας το αφήσουμε αυτό αλλά πώς ένας άνθρωπος που βλέπει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο και περνάει στην πράξη; Μπορεί αλλάξει το βλέμμα του; Ο τρόπος που σκέφτεται μπορεί να αλλάξει; Όταν έρχεται σε επαφή με παιδιά; Όχι! Δεν αλλάζει. Έκανε φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Ποιος φταίει; Όσο φταίει αυτός φταίει και ο άνθρωπος που τον είχε έξω. Πώς κοιμάται αυτός ο άνθρωπος; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά όταν αφορά στα παιδιά πώς μπορείς; Είπαμε δεν θα το παίξουμε σήμερα το θέμα… Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;», συμπλήρωσε.