Στέφανος Τσιτσιπάς: Φανερά αμήχανος μετά τις δηλώσεις της μητέρας του για την Πάουλα Μπαντόσα

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά από την ημέρα που η μητέρα του, Τζούλια Αποστόλη, άφησε υπονοούμενα για τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, η οποία τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο τενίστας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σπάνια επίσκεψή του στην Ελλάδα, καθώς και στις επιδόσεις του στο πρόσφατο Ρολάν Γκαρός.

«Δεν έχω την ευχέρεια να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Σκοπεύω να μείνω μία εβδομάδα», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να συμπληρώσει: «Θα μπορούσα να πάω καλύτερα στο Ρολάν Γκαρός, αλλά τα έδωσα όλα στο 100%».

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά στις δηλώσεις της μητέρας του

Παράλληλα ο τενίστας έδωσε τέλος και on camera στις φήμες χωρισμού. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε για τη σύντροφό του ότι: «Ήρθαμε μαζί με την Πάουλα, οι φήμες για χωρισμό νομίζω ότι έχουν τελειώσει εδώ και μερικές εβδομάδες».

Θυμίζουμε, ωστόσο, πως η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, μιλώντας επίσης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε δηλώσει πως: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Καμιά φορά αυτά τα πράγματα... συμβαίνουν. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε να πει πολλά, δείχνοντας αμηχανία, ωστόσο τόνισε κλείνοντας ότι: «Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου, η κυρία Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Φυσικά και είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία».