Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Κάθε μέρα μας βρίζουν, μας λένε άχρηστους και να πεθάνουμε»

«Θα ήθελα να πηγαίνω στις δουλειές αυτών των ανθρώπων και να φωνάζω τα ίδια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Κάθε μέρα μας βρίζουν, μας λένε άχρηστους και να πεθάνουμε»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος κωμικός αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τα απρόοπτα σε παραστάσεις, αλλά και άγνωστες πτυχές στη σχέση με τη σύντροφό του.

«Εννοείται ότι μου έχει τύχει να μην γελάει ο κόσμος σε παράσταση μου, πάντα πέφτει το μάτι μου σε κάποιον τέτοιο, κόβω την παράσταση και τον ρωτάω τι συμβαίνει. Κάθε μέρα μας βρίζουν και μας λένε άχρηστους και να πεθάνουμε, θα ήθελα να πηγαίνω κι εγώ στις δουλειές αυτών των ανθρώπων και να φωνάζω τα ίδια. Τους χαρακτήρες τους επιλέγω από την παρατήρηση, το χιούμορ και από την καθημερινότητα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δείτε επίσης: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας σεφ - Το "αντίο" του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη σύντροφό του

«Μου αρέσει να χαλάω ρομαντικές στιγμές, μπορεί να φιλιέμαι με τη σύντροφό μου και να της κάνω άβολο φλερτ μπροστά σε κόσμο, να φωνάζω “Σε αγαπάω”. Μπορεί να το πάρω το κορίτσι, μπορεί να την έχω πάρει ήδη και να μην το ξέρετε», τόνισε μιλώντας για την σύντροφό του, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Κλείνοντας ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια: «Είμαι λίγο επιφυλακτικός με την τηλεόραση γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι τις παραστάσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, και τον Οκτώβριο θα κάνουμε περιοδεία με μία ταινία που θα λέγεται “Συμμορία της συμφοράς”. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στους κινηματογράφους στα τέλη Νοεμβρίου».