Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για την κόρη της, Μαίρη! Η throwback φωτογραφία από τη γέννησή της

Η παρουσιάστρια ζει την απόλυτη ευτυχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Μαίρη Σοφού, η δεύτερη κόρη (από τα τρία παιδιά συνολικά) που απέκτησε με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 10 ετών. Η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha έστειλε τις ευχές της ζωντανά, μέσα από την εκπομπή της, ενώ λίγες ώρες αργότερα μοιράστηκε στιγμιότυπα μαζί με την κόρη της.

«Σήμερα η Μαιρούλα μας γίνεται 10 χρονών… Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά», έγραψε στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σε stories δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις πρώτες ημέρες μαζί της. Σημειώνεται, δε, ότι ήταν παράλληλα και η πρώτη περίοδος του Happy Day, με την μικρή Μαίρη Σοφού να λέει πλέον χαριτολογώντας στη μαμά πως όταν μεγαλώσει θα... κληρονομήσει το εν λόγω πρόγραμμα.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Λιάγκα - «Της εύχομαι τα καλύτερα»

Δείτε τις φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μαίρη Σοφού γενέθλια

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μαίρη Σοφού γενέθλια

Οι on air ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κόρη της

Πριν από λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ευχηθεί ξανά στην κόρη της. «Καλημέρα σε όλους εσάς! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για κάποιους από εμάς. Για την Τίνα και εμένα. Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες. Να χαίρομαι την Μαίρη μου, που σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Έγινε 10 ετών! Πώς πέρασαν δέκα χρόνια. Μαζί με την εκπομπή.

Θυμάμαι ότι είχα έρθει εδώ το πρωί, κάτι είχαμε και χορεύαμε και γυρνάω στο σπίτι το μεσημέρι και λέω "αχ είμαι πτώμα και λέω ας πέσω για ύπνο", κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και με το που σηκώνομαι, έσπασαν τα νερά. Το απογευματάκι την γέννησα. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου. Να σε χαίρομαι, σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα. Η Μαιρούλα μας!», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.