Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τα δάκρυα για τον ερχομό της κόρης του και το πιο δυνατό χειροκρότημα

Έπαιξε με καταρρακτώδη βροχή και ανταμείφθηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τα δάκρυα για τον ερχομό της κόρης του και το πιο δυνατό χειροκρότημα

O Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, από τις πρόβες της παράστασης Δον Κιχώτης, στην οποία συμμετέχει. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, καθώς και στην πατρότητα που βιώνει τους τελευταίους μήνες.

«Η παράσταση τώρα φτιάχνεται, έχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό έργο που ζει αιώνες τώρα, με απίστευτα νοήματα, διαχρονικά, ωραίους ρόλους, υπόθεση που σε κρατάει. Έχει όλο το πακέτο. Είναι σε μετάφραση του Άκη Δήμου, με τον Γιάννη Μπέζο να σκηνοθετεί, διαμάντι στα χέρια μας, και έναν θίασο με πολύ κέφι», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, με την περιοδεία τους να ξεκινάει στις 5 Ιουλίου από την Ηλιούπολη.

Δείτε επίσης: Θανάσης Τσαλταμπάσης - Αγοραστή Αρβανίτη: «Η κρίση που περάσαμε σαν ζευγάρι μας βγήκε σε καλό»

Η παράσταση σε καταρρακτώδη βροχή και η κόρη του Θανάση Τσαλταμπάση

«Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει σε παράσταση σε περιοδεία είναι να πάθει black out η περιοχή, να σβήσουν όλα. Επίσης, έχει συμβεί με τον Βλαδίμηρο να βρέχει καταρρακτωδώς στο ξεκίνημα της παράστασης. Βγάλαμε όλη την παράσταση και ήταν ίσως το πιο δυνατό χειροκρότημα που έχουμε πάρει. Ο Γιάννης Μπέζος ως σκηνοθέτης είναι καταπληκτικός, είναι από τους κορυφαίους για μένα. Δουλέψαμε μαζί στο Ευτυχισμένοι Μαζί, που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Ως νέο μπαμπά, με δυσκολεύει μόνο ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ. Όλα τα άλλα είναι μία εμπειρία που δεν εξηγείται με λόγια. Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν το πίστευα και δεν μπορώ να το περιγράψω», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.