Ζέτα Θεοδωροπούλου: Προχωράει σε δραστικές αλλαγές μετά τον χωρισμό της από τον Ταχτσίδη - Η ανακοίνωση στο Super Κατερίνα

«Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Προχωράει σε δραστικές αλλαγές μετά τον χωρισμό της από τον Ταχτσίδη - Η ανακοίνωση στο Super Κατερίνα

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 13/6. Οι εξελίξεις της προσωπικής της ζωής βρίσκονται στο προσκήνιο μετά την είδηση, πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έκανε αίτηση διαζυγίου (δείτε εδώ).

Η Θεοδωροπούλου επιβεβαιώνει από τη μεριά της την αίτηση, ωστόσο τονίζει πως έχει γίνει και από τις δύο πλευρές η κίνηση. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στη νέα φημολογούμενη σύντροφο του ποδοσφαιριστή με πολύ ουδέτερα λόγια.

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: ''Δικάζει'' τον Ταχτσίδη για την επιμέλεια των παιδιών τους - «Εγώ είμαι μαζί τους, ο κύριος...»

Τέλος, πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί με το τατουάζ στο χέρι της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το όνομά του Πανγιώτη Ταχτσίδη απαντώντας, πως ενδέχεται να το σβήσει.

Oι αποφάσεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Είμαι μια χαρά. Έχω την υγεία, έχω τα παιδάκια μου, είμαι μια χαρά. Η μόνη δήλωση που είχα κάνει είναι ότι ήταν πάνω σε μία έκρηξη θυμού. Για εμένα έχει τελειώσει. Το θέμα είναι μεταξύ των δικηγόρων μας. Να είμαστε καλά, να είναι όλοι καλά και δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Φάνηκε στην ανάρτησή μου ότι ήταν μια έκρηξη θυμού από τους τόσους μήνες υπομονής. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σίγουρα κατέθεσε μόνος του αίτηση διαζυγίου μαζί την καταθέσαμε. Εγώ θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου, εκείνος και όλος ο κόσμος να είναι καλά», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση του Παναγιώτη Ταχτσίδη η Θεοδωροπούλου απάντησε: «Δεν με απασχολεί. Ελεύθερος είναι να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από εμένα, μπράβο του. Καλά να είναι. Δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο, αλλά αφού μπορεί και το κάνει, καλά να είναι, μπράβο του».

«Στο χέρι μου, ναι, έχω ένα τατουάζ με το όνομά του. Λένε πως ότι γράφει δεν ξεγράφει. Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να το σβήσω και αυτό», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για το τατουάζ με το όνομα του Παναγιώτη Ταχτσίδη.