Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

«Φαντάσου το σε θηλυκό...Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 13/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με την σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου να μιλάει για την όμορφη οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει και τον ερχομό της κόρης τους.

Το ζευγάρι μπορεί να ήρθε αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις από την αρχή της σχέσης, σήμερα όμως περνάνε μοναδικές, οικογενειακές στιγμές. Μέσα από δηλώσεις της Βαμβακούση αντιλαμβανόμαστε την ευτυχία που ζει.

Η νέα μανούλα αισθάνεται κουρασμένη, όπως ανέφερε καθώς έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης από την κούραση. Η κόρη της όμως, η οποία είναι ίδια ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της.

Δείτε εδώ: Φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιώργου Αγγελόπουλου

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για την οικογένειά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τα έχω πει και εγώ ότι η μικρή είναι καρμπόν ο Ντάνος. Μου αρέσει αυτό, αφού είναι κούκλος ο άντρας μου. Φαντάσου το σε θηλυκό αυτό το πράγμα. Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας το βλέπω. Είμαι χαρούμενη μαμά, αισθάνομαι ότι όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση έως πολύ ανάλογα τις ημέρες, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε μια πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι.

Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της νομίζω τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ και περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται να κάνω κάποια πράγματα είναι η μαμά μου, αλλά και ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ που ξέρει να κάνει τα πάντα. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο πάρα πολύ δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πάρα πολύ την ημέρα. Ξυπνάει και ο Γιώργος.

Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω, αλλά αντέχω. Καλό είναι να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα για να μην νομίζει ο κόσμος ότι δεν είναι δύσκολα. Απλά όταν γέννησα, η μικρή είχε αλλεργία στο γάλα αγελάδας, οπότε δεν έτρωγα πάρα πολλά πράγματα. Προσπάθησα να κάνω γυμναστική αλλά οι πρώτοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ήταν εύκολο να χαθούν τα κιλά με τον θηλασμό κλπ. Έχασα 22 κιλά, αλλά ήταν δύσκολος ο δρόμος.

Δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο, είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δεν μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων έτσι το κόψαμε μαζί με τον γιατρό. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.