Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου!» - Η συμβουλή που έχει δώσει στην Μελίνα Νικολαΐδη

«Δεν με φαντάζομαι γιαγιά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου!» - Η συμβουλή που έχει δώσει στην Μελίνα Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, κατά την οποία μίλησε για την πολυετή καριέρα της, το μεγάλωμα των παιδιών της, αλλά και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το μέλλον τους.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

«Πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές. Αυτές θα κρατήσω σε αυτή τη διαδρομή των 30 χρόνων. Όχι ότι δεν υπήρχαν και δύσκολες στιγμές. Ό,τι κι αν πέρασα με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και το αγαπώ το σήμερά μου», είπε αρχικά για την πορεία της στον χώρο της μουσικής όλα αυτά τα χρόνια.

Και πρόσθεσε: «Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα και υπήρξαν αυτές, γιατί ασυνείδητα τότε - τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο - , έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις εμφανίσεις που έλειπα ή στο διάστημα των προβών, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Όλοι έχουμε βοήθεια όταν δουλεύουμε.

Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στην ανατροφή τους, στο να είμαι εγώ εκεί. Ενδεχομένως, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, πρωταγωνιστούσαν τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Με τα σωστά μου και τα λάθη μου. Είμαι μια περήφανη μαμά που έχω δύο αξιόλογα παιδιά».

«Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα, αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα λέω "Θεέ μου σε ευχαριστώ που είμαι γερή και υγιής"», σημείωσε σε άλλο σημείο για την σχέση της με τον χρόνο που περνά.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της, απάντησε: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Σίγουρα ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει και την έχει».

Για τον γάμο της και όσα αναφέρονται και γράφονται γι' αυτόν, επισήμανε: «Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το θα γίνει μετά κανείς δεν το ξέρει. Το διαχειρίζομαι με χαμόγελο. Έχω μάθει να με απασχολούν πράγματα και να επιτρέπω να κατοικούν μέσα μου πράγματα τα οποία έχουν μία ειδική αξία».

Δείτε επίσης: «Απαπα, Χριστέ μου! Για μένα ο γάμος ήταν...» - Η αντίδραση για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και το επόμενο βήμα

Σε άλλο σημείο, μίλησε για το πώς φαντάζεται το μέλλον της: «Θέλω να φαντάζομαι όμορφη τη ζωή μου με τον Βασίλη, γεμάτη. Να είμαστε αγαπημένοι όπως είμαστε σήμερα. Να μπορεί ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία, με απλές όμορφες στιγμές. Αυτό θέλω. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά, αλλά θέλω να μου συμβεί».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως η κόρη της, Μελίνα, σχολιάζεται πολλές φορές εξαιτίας της, απάντησε γενικά για τα παιδιά της, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, που θα τους συνοδεύει πάντα. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Εμένα με νοιάζει. Εγώ είμαι πολύ».

Δείτε επίσης: Ντέμης Νικολαϊδης: Η φωτογραφία που αποδεικνύει την αλήθεια για την σχέση της συντρόφου του, Αλεξάνδρας, με την κόρη του, Μελίνα