Έλενα Αθανασοπούλου: Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού Σουσου - «Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων»

Η πρώτη συνέντευξη μετά την αθώωση του σκηνοθέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Αθανασοπούλου: Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού Σουσου - «Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων»

Η Έλενα Αθανασοπούλου καλεσμένη σήμερα Παρασκευή 14/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την δικαστική διαμάχη με τον γνωστό σκηνοθέτη. Τον είχε καταγγείλει για βιασμό, ωστόσο, αθωώθηκε. Μιλώντας λοιπόν σχετικά, ξέσπασε σε κλάματα.

Η στιγμή που την έκανε να "λυγίσει" και να ξεσπάσει σε κλάματα ζητώντας χαρτί από την παραγωγή, ήταν όταν μίλησε για τον πατέρα της που όπως είπε είναι ο πιο διαλυμένος από όλους.

Η εξομολόγηση της Έλενας Αθανασοπούλου για το χωρισμό

Λέγοντας πως νιώθει πιο δυνατή από ποτέ έχοντας περάσει αυτή την ψυχοφθόρα κατάσταση είπε «Μια δικαστική αλήθεια, δεν είναι πάντα η αλήθεια. Κριτής είναι μόνο ο θεός. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα που βρήκα τη δύναμη για να κάνω την καταγγελία. Περίμενα να ακούσω το όνομα του σκηνοθέτη όταν βγήκε το metoo».

«Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ. Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ; Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε "γιατί δεν μου το είπες;". Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων», εξομολογήθηκε η Έλενα Αθανασοπούλου και ξέσπασε σε κλάματα.

Να σημειωθεί πως μετά την δίκη όπου αθωώθηκε ο σκηνοθέτης, ο πατέρας της Έλενας Αθανασοπούλου ξέσπασε μπροστά στις κάμερες με οργή.