Ζέτα Θεοδωροπουλου: Αποκαλύψεις για την απιστία του Ταχτσίδη - «Μου στείλανε μήνυμα ότι βρίσκεται εκεί με...»

«Τόσο καιρό προκαλούσατε στην Ρουμανία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπουλου: Αποκαλύψεις για την απιστία του Ταχτσίδη - «Μου στείλανε μήνυμα ότι βρίσκεται εκεί με...»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fays Time μαζί με τις υπόλοιπες τρεις φιναλίστ του My style rocks. Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, βρήκε την αφορμή να την ρωτήσει για το διαζύγιο της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη που "έσκασε" σαν "βόμβα" και σχολιάστηκε έντονα.

Όπως εξομολογήθηκε τους τελευταίους μήνες πέρασε πολύ δύσκολά ειδικά έχοντας να μεγαλώσει μόνη της 2 παιδιά χωρίς καμία βοήθεια, παράλληλα και με το παιχνίδι μόδας.

Οι αποκαλύψεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Περίμενα να γυρίσει την Ελλάδα. Επέστρεψε και ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα, το ζήτημα πλέον έχει πάει δικαστικά και θα κάνουμε και οι δύο το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας. Ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Πληγώθηκα», ανέφερε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου για το διαζύγιο της.

«Είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός και το είχα πει αλλά δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, είπα απλά την αλήθεια μου. Όλο αυτό τον καιρό ήμουν ένας ευγενικός άνθρωπος, πρόσεχα τι θα πω τι θα δηλώσω. Προστάτευσα την οικογένεια μου, δεν έχω να πω κάτι κακό για τον πατέρα των παιδιών μου, απλά αλλάξαμε πορεία σαν ζευγάρι. Μένω σε αυτό. Η ανάρτηση που έκανα ήταν μια έκρηξη θυμού, δεν κοίταξα να εκθέσω κανέναν, με προκάλεσε η άλλη πλευρά και έφτασα στα όρια μου.

Μου στείλανε μήνυμα από τον τόπο που πήγαινα τα παιδιά μου κάθε καλοκαίρι ότι βρίσκεται εκεί πέρα με την συγκεκριμένη σχέση του. Ήμουν ερωτευμένη αλλά τελείωσε. Θα είναι απλά για πάντα ο πατέρας των παιδιών μου. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα ότι την πήγε στο Ναύπλιο. Πήγαινε την αλλού. Τόσο καιρό προκαλούσατε στην Ρουμανία», αποκάλυψε για την ανάρτηση κόλαφο όπου ξεμπρόστιασε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την παράνομη σχέση του.

Στο τέλος της συνέντευξη ωστόσο, η Φαίη Σκορδά της ευχήθηκε «Εγώ θα σου ευχηθώ Αθηνά Οικονομάκου. Χωρίς να κάνω συσχετισμούς», αφού μετά το διαζύγιο της βρίσκεται σε σχέση με κούκλο μπασκετμπολίστα.