Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου» - Αμήχανη με την ευχή του Γκουντάρα για τα προσωπικά της

Τα γέλια με το tweet που έγραψαν για εκείνη μετά τις εξελίξεις με την Αντωνά και τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου» - Αμήχανη με την ευχή του Γκουντάρα για τα προσωπικά της

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου συζητήθηκε για άλλη μία φορά η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε η κολλητή της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (δείτε εδώ).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ευχηθεί στην Κατερίνα Καινούργιου να βρει κι εκείνη το δικό της ταίρι, όπως έχει εκφράσει και η ίδια ότι επιθυμεί, ωστόσο η έκφραση που χρησιμοποίησε την έκανε να χαμογελάσει απλώς αμήχανα.

Η ευχή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου μετά τις εξελίξεις στη ζωή του Γιώργο Λιάγκα

«Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου», της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η ίδια αφού χαμογέλασε αποκάλυψε πως διάβασε στο twitter ένα χιουμοριστικό μήνυμα για εκείνη και τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αυτό έγραφε: «Το ωραιότερο tweet που είχε γραφτεί χθες - να σας το πω για να γελάσετε - γράφει "από την Κατκεν περιμέναμε να βρει γκόμενο, τελικά ο Λιάγκας βρήκε…"».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Εγώ ξέρω και για άλλες σχέσεις του» - Τα σχόλια για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Τις προάλλες που στην ίδια εκπομπή έγινε λόγος για την πιθανή συνύπαρξη του ζεύγους και τηλεοπτικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένας ντόρος, αν με ρωτάτε, τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον παρότι είναι απέναντί μου» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον να φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του».