Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μας συστήνει την αδερφή του Παυλίνα: «Έχω διαφωνήσει για όλες τις σχέσεις του»

«Καρφιά» για τη διαφορά ηλικίας με τις συντρόφους του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησαν ο Λάμπρος και η Παυλίνα Κωνσταντάρα. Τα δύο αδέρφια, και εγγόνια του αείμνηστου ηθοποιού, Λάμπρου Κωνσταντάρα, μίλησαν για τον τρόπο που τον γνώρισαν μέσα από τα παιδικά τους μάτια, για το «βαρύ» επίθετο που κληρονόμησαν, καθώς και για τη μεταξύ τους σχέση, που μόνο... ήρεμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Τα πέντε χρόνια της διαφοράς που έχουμε, με έκανε να είμαι πιο προστατευτική, μέχρι και τώρα. Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση μας έγινε όταν έφαγα την πρώτη μπουνιά μπροστά στην ντουλάπα», τόνισε η Παυλίνα Κωνσταντάρα, με τον Λάμπρο να συμπληρώνει: «Άρχισαν να αντιστρέφονται οι όροι, αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο και όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε παρέα. Η διαφορά των πέντε ετών δεν είχε σημασία πια, ούτε ντρεπόταν να βγει με το “νιάνιαρο”».

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαστε εχθροί, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον...»

Λάμπρος και Παυλίνα Κωνσταντάρα και για το επίθετο του παππού τους

«Το επίθετο του παππού μας δεν μας επηρέασε επαγγελματικά, αλλά περισσότερο στο ποιοι είμαστε. Μου πήρε πολλά χρόνια να το αποδεχτώ πιο πολύ με ενοχλούσε, επειδή με έδειχναν, δεν καταλάβαινα γιατί ξέρουν ποια είμαι. Μέχρι πρόσφατα είχα την αίσθηση ότι λόγω επιθέτου δεν είχα τη δυνατότητα να με συμπαθήσει κάποιος για αυτό που είμαι», ανέφερε η Παυλίνα στη συνέχεια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε πως: «Η πρώτη μνήμη που έχω απ' το σχολείο είναι κάποιος να λέει “Κύριε, αυτός είναι ο εγγονός του Κωνσταντάρα”, και δεν μου άρεσε. Ήταν η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα “Γιατί το λέει;”. Είδα την αλλαγή στα μούτρα του δασκάλου και από εκεί κατάλαβα ότι κάτι τρέχει».

Η Παυλίνα Κωνσταντάρα είπε για τη μεταξύ τους σχέση σήμερα: «Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μας αρέσει τίποτα ίδιο, ειδικά στις ταινίες, είναι απορίας άξιο πώς κάνουμε παρέα. Δεν έχουμε απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον με την κακή έννοια», ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συμπλήρωσε: «Βλέπω μερικούς δεσμούς εξάρτησης στα αδέρφια που με εκνευρίζουν. Εμείς είμαστε μακριά και αγαπημένοι, δεν έχει εξάρτηση ο ένας από τη ζωή του άλλου».

«Έχω διαφωνήσει για όλες τις σχέσεις του Λάμπρου, για τις λεπτομέρειες, επειδή μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Σαν μεγαλύτερη βλέπω μακριά», τόνισε κλείνοντας η Παυλίνα Κωνσταντάρα, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να διαφωνεί... επίσης με μερικούς δικούς της συντρόφους. Όπως ανέφερε, ωστόσο, τώρα θα βρίσκονται περισσότερο, καθώς θα κυκλοφορήσουν τη βιβλιογραφία του παππού τους Λάμπρου Κωνσταντάρα με τίτλο «Μέσα από τα δικά μας μάτια».