Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 14/6 όπου έκανε τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας του μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε και τι άλλαξε από την ημέρα που χώρισε από τη Σίσσυ Χρηστίδου και ήρθαν τα πάνω-κάτω επαγγελματικά με την έλευση του Covid.

Ο frontman των Onirama ανέφερε πως ήταν πολλές οι εντάσεις που ήρθαν τα τελευταία χρόνια. «Δεν έχουν να κάνουν μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το πρόβλημα υγείας που είχα, με την αστάθεια που δημιούργησε ο κορονοϊός. Όλα αυτά ήταν μία shocking περίοδος, που έπεσαν όλα μαζί, παράλληλα με μία νέα αρχή που ήταν το διαζύγιο. Οι συνθήκες αυτές μου ήρθαν μαζεμένες και με προβλημάτισαν, οπότε τώρα προσπαθώ να τις βάλω σε μία σειρά», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου» – Η Χρηστίδου, τα παιδιά και η προσωπική ζωή

«Μαθαίνουμε κάτι από όσα περνάμε. Εγώ έμαθα ότι είναι καλό να βάζεις όρια γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση, είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου και το καλό του σύνολο», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για τα παιδιά του

«Αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις, η στασιμότητα είναι θάνατος. Είναι μία αλλαγή ότι δεν μαθαίνετε πράγματα για την προσωπική μου ζωή και πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Αυτό είναι μια αλλαγή δική μου», τόνισε εν συνεχεία ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Στην αρχή είχα κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου, τότε δεν ξέραμε τι είναι το Instagram και τι επεκτάσεις μπορεί να έχει ή πού μπορεί να οδηγήσει. Κάνοντας την αυτοκριτική μου είπα ότι δεν υπάρχει λόγος. Γιατί να δώσω τα παιδιά μου για δουλειά; Δεν είναι υγιές, η δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes», κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης όσον αφορά αυτό το θέμα.