Στέλιος Χανταμπάκης: «Μπήκαν με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα» - Η πρώτη αντίδραση μετά τη ληστεία στο σπίτι του αδερφού του

«Τους έδεσαν, είναι αναστατωμένοι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τρόμος για τον αδερφό του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλη, και τη σύζυγό του, καθώς πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στον Ωρωπό το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου, τους έδεσαν και τους απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στο T-live και στη δημοσιογράφο Έφη Κουλοχέρη περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: Στιγμές τρόμου για την οικογένεια του αδερφού του, Βαγγέλη - Τον έδεσαν και τον έκλεψαν στο σπίτι του στον Ωρωπό

Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη για τη ληστεία στο σπίτι του αδερφού του

«Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε “Τρέξε στο σπίτι”. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, μπήκαν μέσα, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν αρκετοί. Σύμφωνα με τις κάμερες ήταν ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, έψαχναν για χρήματα. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Είναι αναστατωμένοι, ο αδερφός μου και η γυναίκα του, ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά του εκεί. Ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να κρατήσει την πόρτα να μην μπούνε, μπήκανε, τους δέσανε με tire ups, στα χέρια», ανέφερε εν συνεχεία ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, υπάρχει υλικό, οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα απλό συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα», κατέληξε στις δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha ο Στέλιος Χανταμπάκης.