Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: «Δεν συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά και αυτό μας φέρνει πιο κοντά»

Είναι 20 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα (14/6) η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης, με αφορμή την συνεργασία τους στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» που ξεκινάει σύντομα περιοδεία.

Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών μίλησε για τη σχέση του, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να κρατήσει τον μεταξύ του δεσμό, τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι μαζί για 20 χρόνια.

Δείτε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης: Με πέργκολα στην ταράτσα και κουζινάκι για το ψήσιμο - Το εξοχικό που μένει με την Αθηνά Μαξίμου στα Κύθηρα

Τα «δημιουργικά debate» Αιμίλιου Χειλάκη και Αθηνάς Μαξίμου

«Δεν συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά αλλά πιστεύω πως αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον, βοηθάει τη σχέση», τόνισε η Αθηνά Μαξίμου, με τον Αιμίλιο Χειλάκη συμπληρώνει: «Κάνουμε δημιουργικά debate, δεν μαλώνουμε. Λέμε ο ένας την άποψή μας στον άλλον. Δεν έχουμε προσωπική ατζέντα αλλά συζητάμε για τα πάντα μαζί. Η Αθηνά θα πει πως το σοφό είναι να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω, γιατί ο καθένας θεωρεί κάτι άλλο σωστό».

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, που συχνά δημιουργείται σε ένα ζευγάρι που συνεργάζεται στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Αιμίλιος Χειλάκης απάντησε: «Τον ανταγωνισμό τον σταμάτα ο θαυμασμός. Όταν θαμάζεις τον άλλον θέλεις να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία και δεν τον ανταγωνίζεσαι». Την άποψή του μοιράστηκε και η Αθηνά Μαξίμου, που ανέφερε πως: «Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν χαίρεσαι που είσαι μαζί του, δεν γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο».

«Μετά από χρόνια, που είχαμε αλλάξει και οι δύο, συζητήσαμε το εάν ταιριάζουμε όπως έχουμε γίνει, και είπαμε ναι. Είμαστε σύζυγοι και είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό και σηκώνουμε τα βάρη μαζί. Αυτό είναι το νόημα. Κανείς δεν κάνει πίσω στα προβλήματα, τα βλέπαμε και τα αντιμετωπίζαμε», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης προσθέτοντας: «Με ρωτάγαμε πάντα και μου έλεγαν “δουλεύεις πάλι με την Αθηνά;”. Προσπαθούσαμε να το προστατέψουμε και κρύβαμε πως ήμασταν ζευγάρι».