Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα όταν με “κρέμασε” το 2015 δεν με είχε ενημερώσει...»

«Πέρασαν χρόνια, παραγράφεται»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα όταν με “κρέμασε” το 2015 δεν με είχε ενημερώσει...»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια και στα... χείλη του Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα, όπως σχολίασαν σήμερα (15/6) η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Πέρα απ' αυτό, βέβαια, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε το πρόσφατο ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, καθώς και το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν την είχε προστατέψει όπως φαίνεται να προστάτεψε αυτή τη φορά την Αθηνά Οικονομάκου, ενημερώνοντάς την πριν προβάλλει το θέμα της νέας της σχέσης.

«Διανύουμε μία περίοδο αισιοδοξίας και δεύτερης ευκαιρίας, του “κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή”. Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε από τον σύζυγό της και πολύ σύντομα γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε μία καινούργια αγάπη στα μάτια και στα χείλη του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella», δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος: Επέστρεψε στο Καλύτερα Δε Γίνεται μετά τις εκλογές χωρίς να πει πολλά - Το φιλί της Γερμανού και τα χειροκροτήματα στην υποδοχή

Η Ναταλία Γερμανού δεν ξέχασε...

«Σκέφτομαι πόσες πιθανότητες έχει ένας άνθρωπος να συναντήσει στη ζωή του – εν προκειμένω η Αθηνά Οικονομάκου – έναν 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα. Λέει, δε, ο Λιάγκας “δείξτε μας μία κανονική του φωτογραφία”. Αυτή είναι η κανονική του φωτογραφία, Γιώργο μου, τι να κάνουμε;», συμπλήρωσε με χιούμορ η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Επίσης αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Αντωνά... Δεν νομίζω να βγει ποτέ ο Γιώργος και να πει ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία, δεν είναι του στυλ του. Δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά των άλλων, αν και είπε για την Αθηνά ότι πριν το παίξουν το θέμα την είχαν ενημερώσει. Εμένα δεν με είχαν ενημερώσει τότε, όταν με κρεμάσανε. Ήταν όμως το ’15, έχουν περάσει χρόνια, παραγράφεται», είπε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Γερμανού.