Πέτρος Λαγούτης: Η μάχη της απεξάρτησης από τον τζόγο και το διπλό δοκιμαστικό του Deal

Πάλεψε για δύο χρόνια και νίκησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Λαγούτης: Η μάχη της απεξάρτησης από τον τζόγο και το διπλό δοκιμαστικό του Deal

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου», όπου μίλησε με την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου για την πορεία του στο θέατρο και στην τηλεόραση, για τον εθισμό του επί δύο χρόνια στον τζόγο, καθώς και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Deal.

Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Πέτρος Λαγούτης έκανε δύο δοκιμαστικά για το παιχνίδι του Alpha που επιστρέφει από την επόμενη σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, μάλλον δεν θα τον επιλέξουν τελικά.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: Τα χάδια της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στα μπουζούκια - Τα σπάνια νυχτοπερπατήματα του ζευγαριού

Ο Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό του από τον τζόγο

«Ήμουν μόνο με τον τζόγο εθισμένος. Το είχα συζητήσει με τα παιδιά, πριν το συζητήσω δημόσια. Αν είναι γονιδιακό δεν μπορεί να κάνεις κάτι, αλλά δεν έχω αγωνία, γιατί με τα παιδιά είχαμε μιλήσει για το δικό μου πρόβλημα όταν ήταν πολύ μικρά. Μετά είδαν τη δική μου προσπάθεια και νομίζω βλέπουν τις διαφορές του μπαμπά τους πριν και μετά. Οπότε δεν ανησυχώ», δήλωσε σχετικά με τον εθισμό του στον τζόγο ο Πέτρος Λαγούτης.

«Η μάχη της απεξάρτησης μου πήρε δύο χρόνια που ήμουν στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ, αλλά δεν τελειώνει ποτέ. Οι Αμερικάνοι λένε “Once a junkie, always a junkie”, δεν παρακολουθώ το εν λόγω πρόγραμμα εδώ και εφτά χρόνια, αλλά μαθαίνεις τις κακοτοπιές του εαυτού σου. Όταν βλέπεις την πέτρα πια, μαθαίνεις και την αποφεύγεις, ενώ πριν πήγαινες και έπεφτες πάνω της», συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Η αποκάλυψη για το Deal

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές για το Deal. «Έχω κάνει δύο δοκιμαστικά αλλά νομίζω ότι δεν θα είμαι εγώ. Πρέπει να ρωτήσουμε τους ανθρώπους του Alpha, δεν ξέρω ποιος θα είναι», απάντησε σχετικά με το Deal ο Πέτρος Λαγούτης.

«Δεν φτάσαμε να μιλήσουμε για τα οικονομικά. Παρότι θα το ήθελα πολύ και γενικά θέλω να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, μάλλον δεν μας έκατσε το Deal. Έχω πει ότι θα έκανα τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι που θα μου αρέσει πολύ. Και το Deal είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Πέτρος Λαγούτης.