Κώστας Καραφώτης – Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον γάμο του: «Ήθελα να βγω, να το φωνάξω…»

Έκανε follow τη σύζυγό του αφότου παντρεύτηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης – Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον γάμο του: «Ήθελα να βγω, να το φωνάξω…»

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου. Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μετά τον γάμο του με την Κάτια Μάνου με τον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή και τη σχέση τους.

«Ήθελα ο γάμος να είναι κλειστός, είχε πολύ λίγο κόσμο. Ήθελα να βγω, να το φωνάξω, να το πω, αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις δηλώσεις, δεν ήθελα, τουλάχιστον μέχρι να γίνει το Μυστήριο. Δεν ξέρω πώς μαθεύτηκε τις τελευταίες δύο μέρες, αλλά δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και τις κάμερες, το σεβάστηκαν πραγματικά. Μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη μέρα σε διάφορες εκπομπές, κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψή μου ότι κάποιος είπε “πλήθος επωνύμων στον γάμο του Καραφώτη”. Δεν ήταν αλήθεια. Υπήρξαν άτομα που το άκουσαν και ευτυχώς είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας κλειστός γάμος και δεν ίσχυε αυτό που παρουσιάστηκε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης σχετικά με τον γάμο του.

Δείτε επίσης: Κώστας Καραφώτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο του - Οι νέες φωτογραφία και η εξομολόγηση «Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας...»

Ο Κώστας Καραφώτης για τη σύζυγό του

Όσον αφορά τη σύζυγό του, Κάτια Μάνου, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε: «Με την Κάτια είμαστε καιρό μαζί. Γνωριζόμαστε χρόνια επειδή είμαστε από την ίδια πόλη, ξέρω την οικογένειά της, παρέα δεν κάναμε, αλλά γνωρίζαμε την ύπαρξη του άλλου. Μας πέτυχαν κάποια στιγμή σε ένα κάλεσμα κι εκεί έγινε γνωστό. Δεν έβαλα πρόγραμμα, από μόνος μου δεν το δημοσιοποίησα»

Και συμπλήρωσε πως την ακολούθησε στα social αφότου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Η κορυφή του παγόβουνου ήταν ότι την έκανα follow στο Instagram μετά τον γάμο. Ακολουθιόμασταν, ξεακολουθηθήκαμε, μετά δεν την ακολούθησα πίσω και της έλεγα “Δεν με ενδιαφέρει να σε ακολουθώ στο Instagram, αλλά στην καθημερινότητά σου”. Της είπα πως την ημέρα που θα παντρευτούμε θα την ακολουθήσω στο Instagram, και το έκανα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραφώτης.

«Η Κάτια δεν με παίδεψε. Το ξέραμε προς τα εκεί θα πάει, το θέλαμε και οι δύο πολύ. Η Κάτια έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, έχουν τον χορευτικό όμιλο Τρικάλων για χρόνια μαζί με την οικογένειά της, εκείνη μετά ασχολήθηκε με το fitness και το pilates. [...] Με ζει 24 ώρες το 24ωρο, δεν υπάρχει άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι περισσότερα. Ίσως δεν μοιράζομαι μαζί της κάποια πράγματα της δουλειάς που δεν θα ήθελα να την βαραίνουν», κατέληξε όσον αφορά αυτό το θέμα ο Κώστας Καραφώτης.