Τίνα Μεσσαροπούλου - Στηρίζει τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός»

Τα στιγμιότυπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν έχει κρύψει πόσο περήφανη νιώθει για τον σύζυγό της, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που είδε τους κόπους του να ανταμείβονται χθες (14/6) μετά τον ανασχηματισμό, που τον έφερε στη θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ. Η Τίνα Μεσσαροπούλου στέκεται διαρκώς στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη, ως «άγρυπνος φρουρός», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Εξυπακούεται πως η δημοσιογράφος, και συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Λίγες ώρες αργότερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη μεγάλη μέρα, δηλώνοντας για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στο πρόσωπό του

Δείτε επίσης: Γιώργος Μυλωνάκης: Με τη σύζυγό του Τίνα Μεσσαροπούλου και τα παιδιά τους στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου με τον Γιώργο Μυλωνάκη από την ορκωμοσία

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, τα παιδιά τους και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Συγκίνηση και περηφάνεια για όσα έχεις καταφέρει με κόπο, αγωνία, δυσκολίες και πολλή δουλειά! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός να σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα και να σε αγαπώ!», έγραψε στην ανάρτησή της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Στην Απογευματινή γνώρισα τον σύζυγό μου. Εμείς οι δύο έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Ο άντρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας "έγινε" από τον άλλον. Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς, είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου», είχε πει η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον σύζυγό της πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της στοThe 2night show.

«Ο σύζυγός μου στεναχωριέται περισσότερο από μένα για αυτά που γράφονται. Πολλές φορές εκνευρίζεται. Εγώ από την άλλη είμαι συνηθισμένη. Έχοντας μια στήλη τηλεκριτικής ξέρω ότι αυτό που κάνω θα μου κάνουν», συμπλήρωνε η Τίνα Μεσσαροπούλου.