Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο Γιάννης Μπέζος με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής»

«Όλοι θα θέλαμε να έχουμε έναν φίλο σαν εκείνον»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη. Μεταξύ άλλων ο αναγνωρισμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στους ρόλους που υποδύεται στον «Σασμό» και στις «Ψυχοκόρες», στη συνάντησή του με τον Γιάννη Μπέζο με τους «Απαράδεκτους» όταν ήταν ακόμα παιδί, καθώς και στη μετέπειτα συνεργασία τους που τον δίδαξε πολλά.

«Οι ενοχές μου με πνίγουν περισσότερο από την ανάγκη των ηρώων που υποδύομαι να τις ισοπεδώσουν. Λέω ενοχές, όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά αν προσπάθησα όσο έπρεπε στη μέρα μου. Αν γεύτηκα την ημέρα μου όσο έπρεπε, αν είπα όσα “σ’ αγαπώ” έπρεπε, αν πήρα αγκαλιά κόσμο, αν φιλήθηκα, αν έκανα έρωτα, αν πήγα βόλτα τον σκύλο μου, αν διάβασα σωστά αυτό που έπρεπε και αν συγχώρεσα τον εαυτό μου», δήλωσε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Γοητευτικός, μελαχρινός με μουστάκι - Αυτός είναι ο μικρός αδερφός του ηθοποιού

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το «κεφάλαιο Γιάννης Μπέζος»

«Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Μπέζο ήταν από τους Απαράδεκτους, όταν εγώ ήμουν παιδί. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδα και τελικά με όλη αυτή την παρέα συναντήθηκα, εκτός από τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Τελικά όλοι οι Απαράδεκτοι νομίζω πως ήταν και γ@μω τα παιδιά! Ο Γιάννης είναι για μένα κάτι πολύ αγαπημένο πια. Είναι κιμπάρης, μπεσαλής, κερνάει και είναι όλα αυτά που δεν έχει δείξει σε καμία συνέντευξη του», τόνισε εν συνεχεία ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Ο μόνος άνθρωπος που είναι 12 χρονών στον χώρο που έχει στην καρδιά του, στη συμπεριφορά του, στη δοτικότητα. Ο μόνος άνθρωπος που συνάντησα στη ζωή μου, στο επίπεδο που είναι, που με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής. Έβλεπα έναν άνθρωπο, έχοντας κάνει αυτά που έχει κάνει, του έλεγες την πιο απλή οδηγία και σου έλεγε "μάλιστα". "Πω πω πόσες φορές έχω πει από μέσα μου όχι, γιατί ή οτιδήποτε άλλο;", έλεγα. Έμαθα πολλά ευτυχώς και όλοι θα θέλαμε να έχουμε έναν φίλο σαν τον Γιάννη Μπέζο», κατέληξε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που ετοιμάζεται για περιοδεία με την τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος»