Δημήτρης Σταρόβας: Μιλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»

Δύναμη ψυχής από τον καλλιτέχνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: Μιλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»

Για πρώτη φορά, από την ημέρα που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απέδειξε ότι η ομιλία του επανέρχεται σταδιακά. Ο 61χρονος καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη, που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να κάνει το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος πλέον να κρύβεται και είναι σημαντικότερο ο κόσμος να μαθαίνει νέα από πρώτο χέρι για εκείνον και την πορεία της αποκατάστασής του. Θυμίζουμε ότι μετά το εξιτήριο δεν είχε κάνει δηλώσεις, αφού μετά το ισχαιμικό επεισόδιο επηρεάστηκε το κέντρο ομιλίας του. Ο Δημήτρης Σταρόβας δείχνει έμπρακτα, ωστόσο, να βρίσκεται στον δρόμο της αποκατάστασης και πως τα χειρότερα ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι μετά το εξιτήριο - «Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για...»

Οι πρώτες λέξεις του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι, ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα», συνέχισε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Δημήτρης Σταρόβας

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου κι όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ και ευχαριστώ», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας