Γιορτή του Πατέρα – Κώστας Τσουρός: «Μπαμπά, όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε...»

Δεν ήταν όλα ρόδινα για τους δύο άντρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιορτή του Πατέρα – Κώστας Τσουρός: «Μπαμπά, όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε...»

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν τις διαφωνίες τους, όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Τσουρός, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα ευχήθηκε στον δικό του μπαμπά με όλη την καρδιά του. Οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια και ο παρουσιαστής δεν κρύβει πόσο τον αγαπάει.

Στην έναρξη της σημερινής (16/6) εκπομπής του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός θέλησε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τον ταλαιπώρησε όταν ήταν πιο μικρός, αλλά πλέον είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Είχα άσχημη εικόνα! Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είναι πιο...» - Η μεγάλη άρνησή του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το μήνυμα του Κώστα Τσουρού για τη Γιορτή του Πατέρα

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε και σήμερα εδώ, στο "Ακόμα δεν είδες τίποτα". "Σ’ αγαπάω αλλά", αφιερωμένο σε όλους τους πατεράδες σήμερα. Η γιορτή του πατέρα, χρόνια πολλά στους πατεράδες σας, χρόνια πολλά σε όλους και στον δικό μου μπαμπά που μας βλέπει τώρα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Χρόνια πολλά, μπαμπά. Να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ. Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε και τώρα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Να πείτε σε όλους τους πατεράδες σας "χρόνια πολλά", να τους δείξετε ότι τους αγαπάτε όσο τους έχετε ακόμα. Πρέπει να μην το ξεχνάμε και να το λέμε καθημερινά», συνέχισε ο παρουσιαστής του MEGA, αναφερόμενος στον δικό του πατέρα.

«Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας όσοι τους έχετε. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας, γιατί συνήθως μιλάμε για την ημέρα της μητέρας αλλά μην ξεχνάμε και τους πατεράδες. Επειδή συνήθως στις οικογένειες οι πατεράδες είναι πιο σκληροί και πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται, το θέμα είναι η ειλικρίνεια και κάποια στιγμή όλα φτιάχνουν. Σας το λέω από προσωπική εμπειρία», κατέληξε στο μήνυμά του για τη Γιορτή του Πατέρα ο Κώστας Τσουρός.