Ζόζεφιν: Έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision – Θα είναι το 2025 η χρονιά της;

Οι συζητήσεις και τα δικά της σχέδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ζόζεφιν ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες στο χθεσινοβραδινό (15/5) J2US, όπου έδωσε ένα ξεχωριστό show και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Στη συνέχεια η pop τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

«Θα μπορούσατε να με δείτε κριτή στο J2US, τα ακούω όλα, έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου, εννοείται πως θα μου άρεσε», δήλωσε αρχικά η Ζόζεφιν στον απόηχο του show του Alpha.

Δείτε επίσης: Νίνο: «Έλα ρε παιδιά, είναι όλα...» - Η αμηχανία του σε ερώτηση για τη Ζόζεφιν και το σχόλιο για το unfollow

Η απάντηση της Ζόζεφιν για τη Eurovision

Όσον αφορά τη Eurovision, τόνισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο. Η Ζόζεφιν έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει», απάντησε η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

Όσον αφορά το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, η Ζόζεφιν δήλωσε πως ακόμα δεν έχει βρεθεί, ωστόσο σε περίπτωση που γίνει η μεγάλη πρόταση, εκείνη είναι έτοιμη. Θυμίζουμε πως, μετά τη νίκη του Nemo στον φετινό διαγωνισμό, η Eurovision 2025 θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

«Έχω τόση δουλειά με το τραγούδι που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης. Έχουν έρθει κατά καιρούς προτάσεις αλλά για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ζόζεφιν, μιλώντας και για την προσωπική της ζωή.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της στο χθεσινοβραδινό J2US: