Μαργαρίτα Αλεξιάδη - Ψυχοκόρες: «Ήμουν χάλια με τα γυρίσματα στις φυλακές, με επηρέασαν»

Κάνει παρέα με τις αδερφές της από τη σειρά;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love ΣουΚου» και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, παραχώρησε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη το μεσημέρι της Κυριακή 16 Ιουνίου. Η «Βασιλική Πολύζου» από τις «Ψυχοκόρες» αναφέρθηκε στη σχέση με τις αδερφές της στη σειρά του ΑΝΤ1, καθώς και στα γυρίσματα που έκανε στις φυλακές και την επηρέασαν ιδιαίτερα, όπως αποκάλυψε.

«Πλέον ακούω στο όνομα “Βασιλική”, όταν με φωνάζουν στο δρόμο. Τα γυρίσματα στις φυλακές ήταν από τα πιο δύσκολα στις “Ψυχοκόρες”. Όταν τα γυρίζεις, σκέφτεσαι ότι αυτά όντως ήταν αλήθεια και αυτό ήταν κάτι το οποίο εμένα με δυσκόλευε πάρα πολύ. Από την άλλη όμως σαν ηθοποιός νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα γυρίσματα της σειράς. Με επηρέασαν και κάποιες μέρες ήμουν χάλια», δήλωσε αρχικά η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοίτα την πως γελάει, αχ είναι μία κούκλα!» - Έχασε τα λόγια του με τη Βασιλική από τις Ψυχοκόρες

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη για τις τηλεοπτικές αδερφές της

«Γενικά με τις “αδελφές” μου έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Πέρα από τη Μαριάννα, που την ήξερα λίγο από τη σχολή, τις άλλες τις γνώρισα πρώτη φορά λόγω των “Ψυχοκορών”. Όποτε βγαίνω μαζί τους έχουμε μια ωραία σύνδεση, σαν να έχουμε όντως κάτι αδελφικό μεταξύ μας», παραδέχτηκε εν συνεχεία η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, αρνούμενη να δώσει spoiler για τυχόν συνάντησή τους στο μέλλον.

«Έχω λάβει μηνύματα από γυναίκες που είχαν συγγενείς που ήταν ψυχοκόρες και δεν είχαν βγει αυτές οι ιστορίες στο φως. Η γιαγιά μου είχε μία θεία που ήταν ψυχοκόρη και μου έλεγε κάποια πράγματα, που δεν είχαν θετική χροιά», είπε κλείνοντας η Μαργαρίτα Αλεξιάδη στην κάμερα του ΑΝΤ1.