Γιορτή του Πατέρα - Βίκυ Κάβουρα: Εύχεται στον Γιώργο Τζαβέλλα δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Ο ποδοσφαιριστής είχε την τιμητική του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιορτή του Πατέρα - Βίκυ Κάβουρα: Εύχεται στον Γιώργο Τζαβέλλα δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Την απόλυτη ευτυχία ζουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης τους η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η ηθοποιός έγινε μητέρα και από τότε μοιράζεται σποραδικά ορισμένα στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, που σήμερα (16/6) είχε την τιμητική του.

Η Βίκυ Κάβουρα λάμπει από ευτυχία, πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και προσαρμόζεται στην πραγματικότητας μίας νέας μαμάς. Αυτές τις μέρες αφοσιώνεται στην οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον ποδοσφαιριστή που γιόρταζε την Ημέρα του Πατέρα.

Όσο περνάνε οι ημέρες από τον τοκετό της Βίκυς Κάβουρα φαίνεται να επανέρχεται αρκετά σύντομα στο σώμα που είχε πριν να μείνει έγκυος. Η ηθοποιός είναι fan της σωστής διατροφής και της γυμναστικής, την οποία δεν αποχωρίστηκε ούτε τους τελευταίους 9 μήνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι, μέχρι και λίγες μέρες πριν να γεννήσει έκανε pilates.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει δύο εβδομάδες από τον τοκετό της - Έτσι είναι το σώμα της με κολάν και κροπ τοπ

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα για την Γιορτή του Πατέρα

Γιορτή του Πατέρα σήμερα, και η Βίκυ Κάβουρα επέλεξε να... θυμίσει στον αγαπημένο της τον ρόλο του. Συγκεκριμένα φωτογράφισε τον Γιώργο Τζαβέλλα μέσα στο ασανσέρ γράφοντας: «Χρόνια πολλά μπαμπάκα», ενώ και οι δύο έδειχναν φανερά ευδιάθετοι.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Βίκυ Κάβουρα:

Ανάρτηση Βίκυ Κάβουρα για γιορτή του πατέρα

Το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυς Κάβουρα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 31/5/24 και λίγο αργότερα μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).