Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν ψυχοθεραπεία, με τράβηξε από τον συναισθηματικό βούρκο»

«Στάζει μέλι» για τη σύζυγό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε με τους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, για την οποία παραδέχτηκε ότι τον βοήθησε σε μία δύσκολη περίοδο για εκείνον. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει την εκτίμησή του στο πρόσωπό της.

«Ήταν ουσιαστικά μια περίοδος που ας πούμε ότι είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τα δικά μου σκοτάδια, σαν να λέμε, καθώς μεγάλωνα. Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή, στη δουλειά περιέργως συνέβη το ακριβώς αντίθετο όσο πήγαιναν χάλια τα πράγματα στα προσωπικά μου. Οπότε κάπως ξέδινα μέσα από τη δουλειά, ας το πούμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του: «Υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός»

Η παραδοχή του Γιώργου Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη

Στη συνέχεια ο ηθοποιός παραδέχτηκε, βέβαια, ότι η εργασιοθεραπεία δεν είναι το παν, αλλά χρειάζεται μία προσωπική φροντίδα. «Ό,τι μιζέρια ένιωθα, κάπως αποφορτιζόμουν μέσα από την εργασία μου. Βέβαια, αυτό δεν σε κάνει στα αλήθεια ευτυχισμένο γιατί η επιτυχία δεν φέρνει κατ’ ανάγκη και την ευτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Όταν, λοιπόν, γνώρισα τη Δανάη ήταν μια στιγμή που ένιωσα σαν να ήρθε και να με τράβηξε από αυτόν τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει. Εντελώς ψυχοθεραπεία η Δανάη», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ. Σημειώνεται πως το ζευγάρι ολοκλήρωσε πρόσφατα την οικογενειακή του ευτυχία, καθώς έχει αποκτήσει μία κόρη