Φαίη Σκορδά: «Το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος...» - Η άρνησή της αναφέρει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα

«Συγγνώμη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 17/6 η Φαίη Σκορδά σχολίασε στο Fay's Time την πρόσφατη είδηση, πως η Μπέττυ Μαγγίρα ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 μετά από έναν χρόνο κοινής πορείας (δείτε εδώ περισσότερα).

Γενικότερα, αναφέρεται ότι το κανάλι του Αμαρουσίου ζήτησε από τη Μπέττυ Μαγγίρα να εντάξει στην εκπομπή της εκτός από την ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Η παράμετρος αυτή όμως είναι κάτι που η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση.

Η Φαίη Σκορδά επικοινώνησε μαζί της χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει στον αέρα του ΣΚΑΪ όσα συζήτησαν. Το σχόλιο της επικεντρώθηκε στον ΑΝΤ1 και στο γεγονός, πως ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ενημέρωση στον ίδιο σταθμό ως δημοσιογράφος, που είναι και πως δεν μπορούν να κάνουν όλοι το ίδιο πρόγραμμα.

Να πούμε εδώ, πως η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα με πολύ προσεκτικό τρόπο χωρίς να θέλει καν να προφέρει το όνομά του, μιλώντας απλώς για τον παρουσιαστή του Πρωινού.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον ΑΝΤ1, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μπέττυ Μαγγίρα

«Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω λίγο ξεκάθαρα και δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά το κάνω γιατί αγαπώ τη Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη...Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι. Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με τι έχει κάνει. ΔεΝ γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και ντε και καλά αυτό κάνει επιτυχία;», είπε η Φαίη Σκορδά.