Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η ανακοίνωση στην κάμερα του ALPHA

«Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα γιατί πρέπει να γίνει η ανακοίνωση από αυτούς που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η ανακοίνωση στην κάμερα του ALPHA

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο Colour Fay Festival για την παρουσίασή του και όταν τον συνάντησε η κάμερα του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε δηλώσεις στην δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζο για το επόμενο βήμα του

«Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα γιατί πρέπει να γίνει η ανακοίνωση από αυτούς οι οποίοι είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι από την Ελένη και το κανάλι. Ήταν ό,τι πιο όμορφα διδακτικό σε όλες του τις εκφάνσεις που έχω ζήσει. Πραγματικά τον να δουλεύεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι ένα σχολείο μέσα από το οποίο αγαπάς ακόμα περισσότερο αυτό που κάνεις και βλέπεις μία τελείως διαφορετική οπτική και τρόπο να το κάνεις. Νιώθεις ότι βιώνεις μία χορογραφία. Η συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να ακούω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τίποτε άλλο», είπε για το φινάλε της εκπομπής Ελένη στο MEGA που θα δούμε να μας αποχαιρετά πολύ σύντομα.

Σχετικά με τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή μαζί με τον Θανάση Πάτρα απάντησε πως: «Δεν μιλάω για αυτά, για σενάρια πιθανά. Υπάρχει μια εκτίμηση με τον Θανάση Πάτρα»

«Μια infontainment εκπομπή δεν είναι εύκολη, ο στόχος είναι να νιώθεις την ευθύνη να μιλάς σε μικρόφωνο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Τώρα ποιο θα είναι αυτό, δεν έχω ιδέα», απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Super Κατερίνα.

Δείτε επίσης: «Τα καλύτερα σου εύχομαι, αλλά...» - Το υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη και η υπόσχεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το τέλος της συνεργασίας τους