Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας: Κοινή βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Το όλο νόημα σχόλιο για τη σχέση τους

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι καλύτερα από ποτέ! Το ζευγάρι κοντεύει να κλείσει τα δύο χρόνια σχέσης και έτσι μοιράζεται πολύ πιο άνετα πια τη σχέση του και τη δημοσιότητα, που έχει πάρει ο έρωτά τους.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την επιχειρηματία και τον τραγουδιστή να διασκεδάζουν μαζί στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα (δείτε εδώ). Γενικότερα, η περίοδος αυτή τη καλοκαιριού βοηθάει το ζευγάρι να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί μιας και οι υποχρεώσεις τους φαίνεται να μην είναι τόσο έντονες, όπως τον χειμώνα.

Μέσα από μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο instagram την είδαμε σε βραδινή έξοδο με τον Χρήστο Μάστορα να χαμογελούν στον φακό πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ο έρωτάς τους μέσα σε 23 δευτερόλεπτα - Το τρυφερό βίντεο με αδημοσίευτες στιγμές τους

Η τρυφερή φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το "baby" της επιχειρηματία στη φωτογραφία με τον καλό της, αλλά και το ματάκι που έχει τοποθετήσει καθόλου τυχαία, θέλοντας έτσι να δείξει πως είναι πολύ καλά στη σχέση της και δεν θέλει να της χαλάσει κανείς και τίποτα τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Χρήστος Μάστορας

Σε πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα του Πρωνού Σουσού είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και το ενδεχόμενο κάνουν το επόμενο βήμα στον δεσμό τους λέγοντας: «Με είδε ο Χρήστος, του είπα και τι θα φορέσω. Πάντα του αρέσω, αυτή είναι η αλήθεια. Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν κάτι που σκεφτόμαστε πάντως», (δείτε εδώ το βίντεο και τη συνέχεια).