Φορτισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα! Περνάω μία φάση λίγο περίεργη...»

Η προσωπική της εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φορτισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα! Περνάω μία φάση λίγο περίεργη...»

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές της στη Μύκονο με τον μικρό Πάρη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους φίλους της (δείτε εδώ την χλιδάτη βίλα που έμειναν) και με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από τους ακόλουθούς της, προχώρησε σε μία εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού ξέκλεψε λίγο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή όλοι την ρωτούν πώς καταφέρνει να συνδυάζει τη δουλειά, την καλοπέραση και το μεγάλωμα του γιου της χωρίς να κουράζεται και χωρίς εμπόδια, η Influencer εξήγησε πως ακόμη κι αν δεν φαίνεται, η κούραση που αντιμετωπίζει είναι μεγάλη και πολλές φορές της στερεί την απόλαυση.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την ψυχολογική της κατάσταση

«Εντωμεταξύ, μπορώ να πω κάτι και στις μαμάδες που μου στέλνουν άπειρα μηνύματα, ειδικά αυτό το διάστημα, και με ρωτάνε "πώς τα καταφέρνεις όλα και πώς πηγαίνεις με το παιδάκι σου παντού και τον έχεις παντού και ταξιδεύεις". Κορίτσια να σας πω κάτι; Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες και με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Ότι όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και τρέχω συνέχεια.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απλά ήθελα να το μοιραστώ με τις μαμάδες ότι με βλέπετε να κάνω φαινομενικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω, ότι είμαι ελεύθερη. Δηλαδή κι εγώ πίσω από ένα μωρό τρέχω. Μη νομίζετε ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Αυτό... Κι εγώ περνάω μία φάση λίγο περίεργη...», είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για εκείνη και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον μπέμπη της που έχει μεγαλώσει πολύ.

Δείτε επίσης: Άσχημη εξέλιξη - Τι συνέβη στα... αθόρυβα με την επιχείρηση γυαλιών που διατηρούσε