Μπέττυ Μαγγίρα: «Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο» - Οι αναρτήσεις "καρφιά" στο Instagram που προκάλεσαν αντιδράσεις

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς στο "παιχνίδι"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα καθημερινά αναρτά στα social media, και κυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο και φωτογραφίες από τις βόλτες της, τις οικογενειακές της στιγμές και τους συνεργάτες της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την άποψή της για κάποιο σοβαρό θέμα μέσα από αυτόν.

Το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουνίου, ωστόσο, οι αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της δεν είχαν καμία σχέση με τα παραπάνω. Αντιθέτως, ήταν γεμάτες υπονοούμενα και "καρφιά". Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε σημείωσε φωτογραφίζοντας έναν κάκτο με ένα κίτρινο λουλούδι πάνω του: «Ακόμη κι ανάμεσα στα αγκάθια… μπορεί να φυτρώσει ένα λουλούδι».

Οι αναρτήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα που προκάλεσαν αντιδράσεις

Μπέττυ Μαγγίρα 'καρφί'

Έκανε και μία δεύτερη ανάρτηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της όπου πόζαρε χαμογελαστή και έγραψε όλο νόημα: «Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο». Πολλοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που συνδύασαν τα post αυτά με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα της ζωής της.

Η παρουσιάστρια, αν και δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των λοιπών εκπομπών (δείτε εδώ), δεν θα συνεχίσει το I Love ΣουΚου, διότι ο ΑΝΤ1 της έθεσε όρο να ενσωματώσει το ενημερωτικό κομμάτι στο πρόγραμμά της και εκείνη αρνήθηκε, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα παραμείνει ούτε στο κανάλι. Γι' αυτό και θεώρησαν πως δεν μπόρεσαν να τα βρουν και οι αναρτήσεις απευθύνονταν στον σταθμό.

Μπέττυ Μαγγίρα υπονοούμενο

Το γεγονός, δε, πως ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε και εκείνος μία αινιγματική ανάρτηση, ενίσχυσε τη συγκεκριμένη θεωρία. «Κάποιες φορές οι ανώτεροι είναι κατώτεροι των περιστάσεων», έγραψε ο ίδιος (δείτε εδώ τι δήλωσε πρόσφατα στις κάμερες για τα επόμενα βήματά του).

Δημήτρης Μακαλιάς υπονοούμενο

Πάντως, πριν από λίγες μέρες, όταν δημοσιογράφος συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα και την ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει, εκείνη σήκωσε το κινητό της απ' όπου ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι «Κάνε στην άκρη» της Άντζελας Δημητρίου, που λέει στο ρεφρέν «Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω... Τη ζωή μου όπως θέλω εγώ θα ζήσω», στίχοι που φαίνεται να εκφράζουν απόλυτα και την παρουσιάστρια που τους τραγούδησε όλο νόημα.

Κρατάει εμφανώς κλειστά τα χαρτιά της και περιμένει μέχρι να υπάρχουν ανακοινώσεις. «Δεν ξέρω αν θα μιλήσω σύντομα, η Άντζελα ξέρει», τόνισε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα και αποχώρησε.