Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη - «Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό! Δεν υπάρχουν ούτε άλλοθι»

«Υπάρχει και ένα παιδί, ένα αγγελούδια 9 ετών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη - «Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό! Δεν υπάρχουν ούτε άλλοθι»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ξεσπάσει και εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη - χωρίς βέβαια να λέει το όνομα της παρά μόνο την κατάσταση - που χθες 17/6 όλοι σχολιάζουν πως έκανε "πλυντήριο".

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ήρθε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες της μετά την δήλωση που έκανε πως «Ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Δεν το ξέρεις. Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή «έχει καταστραφεί ολόκληρος» και στα social media επικράτησε χαμός με τον κόσμο να της κάνει επιθέσεις - δείτε τι έχει γραφτεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και άλλοθι όταν ένας άνθρωπος δέρνει έναν άλλο, ενώ έκανε λόγο για πλυντήριο.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την υπόθεση Λύτρα

«Υπάρχει πολλή παραφιλολογία, υπάρχουν πολλά σχόλια που διάβασα στα social media. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δώσουμε λόγο στη γυναίκα, στο θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού. Σας κάνει εντύπωση η λέξη άγριος; Δεν κρύβω τα λόγια μου. Βάσει των περιγραφών, ήταν άγριος. Επίσης, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, επειδή εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δημόσιες σχέσεις για να εξασφαλίζω συνεντεύξεις. Όταν ένας άνθρωπος δέρνει έναν άλλο άνθρωπο. Ό,τι κι αν του έχει κάνει ο άνθρωπος που εδάρθη, ακόμα και το δίκιο να είναι με το μέρος του ανθρώπου που έδειρε, ουδείς έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί σε έναν άλλο άνθρωπο ότι και να του έχει κάνι.

Τώρα, επειδή χειριζόμαστε και δύσκολες υποθέσεις… Όταν κάποιος σου έχει πειράξει το παιδί, εκεί υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες που ευσταθούν. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, δε δικαιολογείται! Δεν υπάρχουν άλλοθι! Δεν επιτρέπεται κανένας να σηκώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο. Δε μου αρέσει εμένα, είμαι καθαρός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη και τα έχω πληρώσει, έχω ζητήσει συγγνώμη για να κάνω δημόσιες σχέσεις να κάνω πλυντήριο ανθρώπων… Δεν το έχω κάνει ποτέ! Ούτε θα το κάνω τώρα. Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό, δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν! Δεν υπάρχουν ούτε άλλοθι, ούτε δικαιολογίες. Όταν ένας άνθρωπος δέρνεται βιαίως και το λένε ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Προφανώς ακούσαμε τη συγγνώμη. Η συγγνώμη από εμάς τους τρίτους είναι δεκτή, δεν σημαίνει ότι παραγράφεται η πράξη. Το μεγάλο συγγνώμη πρέπει να το ζητήσει ο κ. Λύτρας από τη γυναίκα και την κόρη του. Είπε ότι έχει ψυχική διαταραχή και δεν ξέρει τι τον οδήγησε εκεί. Κατανοητό και αυτό. Επειδή ακούστηκε χθες σε εκπομπές "τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι", το θέμα είναι και τι θα συμβεί σήμερα σε ένα σπίτι. Επειδή υπάρχει και ένα παιδί, ένα αγγελούδια 9 ετών. Το έχω δει. Πέρσι έτυχε να τους συναντήσω με την σύζυγό του και το παιδί. Ένα ζευγάρι με χιούμορ, δυο μορφωμένοι γονείς. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, θα κληθούν να διαχειριστούν τη ψυχή ενός παιδιού που μέχρι χθες απόγευμα το παιδί δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Μίλησα με κοντινούς ανθρώπους», είπε ο Γιώργοε Λιάγκας.