Κατερίνα Καινούργιου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Λάθος και απαράδεκτο αυτό που έγινε» – Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Ειπώθηκε στην εκπομπή της ότι πήγα στη δίκη για σόου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Λάθος και απαράδεκτο αυτό που έγινε» – Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το χθεσινό ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σχολίασαν στη σημερινή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια του Star προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για την αναφορά της καριέρα του γνωστού ποινικολόγου, μετά την ομολογία του ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του.

Η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα ειπώθηκαν χθες από τη Ζήνα Κουτσελίνη και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση αυτή η εικόνα με τη γυναίκα που γνώρισε και βρισκόταν πάντα δίπλα στα θύματα. Καλεσμένη στο πλατό ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που είχε για δικηγόρο της τον Απόστολο Λύτρα στην υπόθεση με το βιτριόλι, και έκανε μία αποκάλυψη για την παρουσιάστρια και κάποιες «περίεργες αιχμές» που αφήνει μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτό με προσβάλει, όταν οι άνθρωποι...» - Η απάντηση μετά το σάλο με τις δηλώσεις για τον Απόστολο Λύτρα

Τα σχόλια Κατερίνας Καινούργιου και Ιωάννας Παλιοσπύρου για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα και η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες και είναι πάντα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Από κει και πέρα ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα, πάντως, δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου από την πλευρά της τόνισε ότι δεν είχε δεχτεί πάντα τα καλύτερα σχόλια από τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο, που είχε γίνει χαμός, βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό, συμβαίνει μερικές φορές και δεν ξέρω τους λόγους. Έχουμε μιλήσει έκτοτε, της το έχω μεταφέρει και το γνωρίζει, απλά κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές», είπε στον αέρα του Alpha.