Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρέτησε τον Έρωτα Φυγά με backstage φωτογραφίες - «Η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα»

Τέλος από τον ΑΝΤ1...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρέτησε τον Έρωτα Φυγά με backstage φωτογραφίες - «Η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα»

Ο Σταύρος Σβήγκος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του για την σειρά Έρωτας Φυγάς και με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τους τηλεθεατές.

Μπορεί να είχε πεθάνει πριν πολλά επεισόδια, ωστόσο επιστρέφει στην φαντασία και στον ύπνο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας ως φάντασμα. Ο ρόλος τους όμως πλέον ολοκληρώθηκε και οριστικά.

Η ανάρτηση του Σταύρου Σβήγκου για τον Έρωτα Φυγά

«Οι αποχαιρετισμοί μου ήταν πάντα δύσκολοι, όμως η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα , καινούργιες και παλιές φιλίες, μαθήματα ζωής ,και ευγνωμοσύνη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.


Tι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/6

Επεισόδιο 107.

Η Αρετή καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια του μπράβου χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Χωροφυλακής. Κατόπιν συμπλοκής έξω από το νοσοκομείο, ο μπράβος κι ένας ακόμη συνεργάτης του τραυματίζονται πολύ βαριά.

Ο Στέφανος και ο Θύμιος εντοπίζουν το πτώμα του Πανταζόπουλου και υποψιάζονται την παγίδα που τους έχουν στήσει. Δρουν άμεσα και ξεφεύγουν τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον Κοντογιάννη που βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να βγάλει τον Στέφανο από τη μέση. Η Μαργέτα ανοίγει τα χαρτιά της στον Στέφανο και του αποκαλύπτει ποιος ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να τη σκοτώσει.