Έφη Πίκουλα – Προχώρησε τη ζωή της μετά την απώλεια του Τάκη Βουγιουκλάκη: «Έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου»

«Λέω να αλλάξω το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έφη Πίκουλα – Προχώρησε τη ζωή της μετά την απώλεια του Τάκη Βουγιουκλάκη: «Έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε η Έφη Πίκουλα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο γάμο του εξ αγχιστείας ανιψιού της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, για το ενδεχόμενο να ανέβει εκείνη ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας και για το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή, τρία χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου της Τάκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει περάσει πολλά. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει. Είδα ότι παντρεύτηκε, του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα με τις εικόνες από τον γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία και ικανοποίηση που αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να σταθεί δίπλα του, έχει ανάγκη τη συναισθηματική κάλυψη», δήλωσε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Δείτε επίσης: Γιάννης Παπαμιχαήλ και Ελένη Κολτζή: Οι δύο ηχηρές απουσίες από τον γάμο τους - Ο ένας το έμαθε από το Super Κατερίνα

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής της επιστροφή, τόνισε: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση. Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στον Δήμο Βριλησσίων και κάνουμε παραστάσεις εδώ και 15 χρόνια».

Η Έφη Πίκουλα για το επίθετό της και την προσωπική της ζωή

Έφη Πίκουλα Τάκης Βουγιουκλάκης

«Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Όταν είσαι στον χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά; Το “Βουγιουκλάκη” ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά», εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα σε ερώτηση για τις σκέψεις να αλλάξει το επίθετό της, ενώ αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν είναι μόνη.

«Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω», κατέληξε στις δηλώσεις της η Έφη Πίκουλα.