Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αποκάλυψη της συντρόφου του Μάστορα περί εγκυμοσύνης - «Δεν υπάρχει "τυχαίνει"! Εγώ το θέμα του παιδιού...»

«Αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε στο Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram για την εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε τι θα έκανε αν της τύχαινε μια εγκυμοσύνη από την στιγμή που σε παλαιότερη δήλωση της είχε πει πως δεν θέλει παιδί.

Με σοβαρότητα, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα απάντησε πως σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν υπάρχει η περίπτωση να "τύχη" μια εγκυμοσύνη. Για να έρθει στον κόσμο ένα παιδί πρέπει ο άλλος να είναι συνειδητοποιημένος.

Η απάντηση της Γαρυφαλιάς Καληφώνη περί εγκυμοσύνης

«Δεν υπάρχει “τύχαινε” σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και εγώ το θέμα παιδιού το βλέπω ως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει να είσαι 100% συνειδητοποιημένος ότι θα το μεγαλώσεις όπως του αξίζει και πρέπει, για να σταθεί σε αυτή την κοινωνία, και ότι δεν θα μεγαλώσεις ένα τέρας επειδή εσύ τελικά δεν ήσουν έτοιμος και έτυχε. Οπότε προσέχω, αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε» έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη εγκυμοσύνη

Nα σημειωθεί πως αυτή η ερώτηση που δέχτηκε, έγινε μετά την αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης 20/6 στον αέρα της εκπομπής της, Fay's Time, στον ΣΚΑΙ πως κάποιος ή κάποια που βραβεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στα Mad VMA περιμένει παιδάκι, αφήνοντας τους πάντες μέχρι και σήμερα να αναρωτιούνται....

«Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός, ναι, για μια εγκυμοσύνη που έρχεται. Δεν μπορώ να πω, ούτε θα πω στοιχεία. Απλώς επειδή είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο κι έτυχε να το μάθω...

Το είδαμε επί σκηνής το πρόσωπο και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο, δηλαδή λες «πω-πω». Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι αρκετά νωρίς, δεν θα το μάθουμε δηλαδή σύντομα. Όλα να πάνε καλά και να έρθει η στιγμή να μαθευτεί. Χάρηκα τόσο πολύ, τόσο πολύ! Πάρα πολύ! Υπάρχει λόγος που χάρηκα τόσο! Δεν είπα ότι είναι άντρας ή γυναίκα. Το να είσαι γονιός... Μπορεί το λαμπερό πρόσωπο να είναι ο άντρας και η κοπέλα να εγκυμονεί. Πάντως βραβεύτηκε!», είπε η παρουσιάστρια προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων που από εκείνη την στιγμή αναζητούν το ποια εγκυμονεί!